Laden reviews...
140 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten het vriendelijke personeel en de transparante aanpak. De reviews noemen duidelijke informatie en betrouwbare service bij elke stap. De ervaringen worden beschreven als consistent en tevreden.
Al 40 jaar klant. Dat zegt m.i. genoeg.
24 June 2026
Gjalt Wijbenga
Ferwert
Prima ervaring met dit bedrijf. Auto net opgehaald en hoop er vele fijne kilometers mee te rijden.
19 June 2026
John
Assen
Ik ken dot bedrijf al meer dan 25 jaar. Zij zijn altijd eerlijk, lekker normaal en betrouwbaar. Geen onzin verkopers en trouw naar de klant. Zeer aan te raden als autobedrijf
12 June 2026
Wietze
Sint annaparochie
2 auto's gekocht voor schooldoeleinden, waar wij als Firda Heerenveen superblij mee zijn. Alles werd geregeld. Zelfs het vervoer naar school door hun vaste chauffeur hadden ze voor mij geregeld. Bedankt voor de goede service!
9 June 2026
Dirk van der Beek
Ferwert
Hier ben je geen nummer en word je op zeer klantvriendelijke manier geholpen. Niet voor niks al heel veel jaren een tevreden klant.
5 June 2026
Willem
Sint Annaparochie
Goed geholpen door een erg vriendelijke verkoper! Zeker een aanrader om hier een auto te kopen.
4 June 2026
Thom
Leeuwarden
De service en alles wat erbij hoort is altijd keurig en netjes.
4 June 2026
Bert
Hollum
Goede ervaringen, prima garage!
2 June 2026
Wietske
Hegebeintum
Ik kom hier altijd om mijn airco een onderhoudsbeurt te geven. Dikke prima en niet te duur met deze klus.
31 May 2026
Rik
Ferwerd
Zeer goed en netjes behandeld en ruim de de tijd genomen voor een gesprek.
31 May 2026
Jan. Santhuizen
blija
Wij hebben bij auto vd Meij onze nieuwe auto gekocht. Een occasion met +/-150.000km op de teller. De auto was erg netjes en we kregen ruim de tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Nadien in alle rust de opties doorgenomen en de auto gekocht. Ondanks dat we de auto voor een meeneemprijs hebben gekocht is deze nog van binnen en buiten grondig gereinigd en gedetailleerd!
30 May 2026
Mark Huijser
Sneek
Ook nu weer goed geholpen, en alles is goed met ons doorgenomen.
29 May 2026
Fokie
Alles netjes afgehandeld.
28 May 2026
Teun Veenstra
De Westereen
Zeer goed geholpen, vriendelijke verkoper.
19 May 2026
Johan
15 May 2026
martinus metz
Buren Fr
Bij hun staat service en kwaliteit altijd voorop.
12 May 2026
Schelte
gytsjerk
Geen woorden maar daden
9 May 2026
Andre
Dronrijp
Ik belde voor een bedrijfswagen en die is goed en eerlijk uitgelegd. En ben tot aankoop overgegaan. Bedankt!
6 May 2026
Willem
Veenendaal
Heel fijn geholpen door Sjirk, fijn contact en goede service!
1 May 2026
Viviana
Marrum
Service na de apk keurig opgelost en meedenkend tot een juiste en snelle oplossing fijne service tot volgend jaar voor de apk
28 April 2026
Michael
Een goede service
27 April 2026
Danny Michel
Damwal
Nieuwe auto gekocht, oude auto ingeruild. Netjes geholpen, goed te woord gestaan. Duidelijke gang van zaken.
Janine
Hollum Ameland
Duidelijk, vriendelijkheid, en geduld,voor de cliënt.en vooral,je voelt je mens bij vd Mey
Herman
Hijum
Vorige week mijn auto opgehaald, gekocht bij Autobedrijf van der Meij. Het is een ervaren, gedreven en zeer klantvriendelijk bedrijf, waarbij tevredenheid van de klant duidelijk voor op staat. Ze nemen de tijd voor je en hebben veel ervaring en deskundigheid. Het terrein staat vol met mooie (jonge) occasions. Bij aanschaf van een andere auto, ga ik zeker weer bij dit bedrijf kijken ondanks dat het voor ons meer dan een uur rijden is.
Gemma
Assen