Goede en duidelijk uitleg en een prettige manier van lesgeven.

Fijne rijschool, alles wordt op een rustige en duidelijke manier uitgelegd. Ook werd er voldoende tijd besteed aan de bijzondere verrichtingen wat zeer prettig was.

Rijschool Liemers, een dikke 10!

De instructeurs stellen je ontzettend op je gemak en nemen echt de tijd voor hun leerlingen. Ook is het de naast de serieuze zaken ook onderweg erg gezellig. Top! Heel blij en een fantastisch eindresultaat. Bedankt.

Betrokken rijschool met een fijne sfeer

Vond het super hoe door de rijschool vrijwel alles in goede banen heeft geleid, waardoor ik me alleen hoefde te richten op het autorijden zelf. Heb het altijd naar mijn zin gehad (bij alle instructeurs), waardoor het leren ook vanzelf ging. Kortom mijn ervaring is zeer positief en heb er weinig op aan te merken!

Heldere duidelijke uitleg

Ik heb de cursus BE als zeer helder en prettig ervaren. In 1 keer geslaagd.

top rijschool

uitleg over de aanhanger waar je aan moet denken was goed uitgelegt. in praktijk werden veel bijzonder verrichtingen gedaan en dat vondt ik zelf fijn.

Super gezellige dag met maximaal resultaat

Goede instructeur, duidelijke uitleg en erg leuke instructie dag met maximaal resultaat

Vakkundige en prettige begeleiding

Wilfried is een hele prettige instructeur die je rustig en vakkundig begeleidt naar je examen. Kan t zeker aanbevelen!

Super fijne begeleiding!

Nemen echt de tijd om je goed voorbereid het examen in te laten gaan. Uitstekende instructeurs, alleen maar positieve ervaringen bij verkeer school Liemers!!

Fijne lessen en instructeurs

Fijne instructeurs die je snel en goed leren om te rijden. Alles straalt rust en vertrouwen uit, waardoor je ook makkelijk gaat rijden.

Fijne gezellige rijschool

Je krijgt goede instructies die je aan de hand van een praktijkvoorbeeld krijgt zodat je het langer bij blijft. Gezellig in de auto en neemt de tijd voor je. Ik zal deze rijschool zeker aanraden.

Goede en zeer fijne rijschool.

Ze geven goede uitleg en nemen echt de tijd voor. Ik heb altijd met plezier de rijlessen gevolgd.

Wilfried heeft mij goed begeleid tijdens mijn BE dagcursus. Alles rustig stap voor stap uitgelegd. Het was een gezellige en leerzame dag!

Hele leerzame tijd gehad !

Ik ben eerst begonnen bij een andere rijschool. Door een tip van een vriendin over gestapt naar de rijschool van Linda. Geweldige tijd gehad en bovendien ook heel leerzaam. Van een onzeker type naar in één keer geslaagd voor mijn theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen. Linda is geweldig, rustig en heel gezellig ... mis de lessen nog steeds, maar ben wel heel blij met mijn rijbewijs.

Goede rijschool

Leuke, maar ook vooral leerzame rijlessen. Fijne manier van lesgeven!

Super fijne rijschool

Ik heb een hele goede rij ervaring. Een fijne instructeur gehad

Top rijlessen gehad!

Hele goeie leerzame rijlessen. En het was ook nog gezellig! Nooit met tegenzin gaan lessen!

Zeer deskundig en fijne sfeer

Wilfried zorgt voor een hele fijne sfeer waardoor je als leerling snel op je gemak voelt. Daarnaast kom je met vertrouwen aan bij het examen.

Een super fijne rijschool!

Altijd super leuke en leerzame rijlessen gehad. Hele leuke mensen, en de juiste begleiding bij het behalen van het rijbewijs! Echt een aanrader.

Goede rijschool, met leuke lessen.

Altijd gezellige lessen en zeer leerzaam. Met een fijn gevoel het examen ingegaan, met als resultaat in 1x geslaagd!

Ontspannen goede uitleg TOP rijschool.

Wilfried is een aardige en ontspannen kerel. Mijn ervaring was super, goede uitleg en een relaxte sfeer helemaal top !!

Top rijschool met persoonlijke begeleiding.

De lessen waren goede opgebouwd. Als je vragen hebt kun je altijd wel bij iemand terecht. Persoonlijke begeleiding en altijd gezellig in de auto.

Leerzame en gezellige rijles

Ik kon tijdens de rijlessen met Sophie gezellig praten, waardoor er geen onnodige druk ontstond tijdens de lessen. Daarnaast gaf ze ook aan wat ik kon verbeteren. Ook vond ik het heel fijn dat jullie zoveel vertrouwen in mij hadden dat ik al zo snel mocht afrijden. Ik hoop gauw zelf langs te kunnen rijden, tot gauw!!

Ik heb de rijopleiding zeer goed ervaren van begin tot eind en er heel veel van geleerd. In verschillende auto’s gereden en met 2 instructeurs en het was fantastisch. Ik ben zeer blij dat ik met behulp van Liemers mijn rijbewijs heb kunnen behalen.

Leerzame lessen en vooral duidelijke uitleg tijdens de lessen

Mijn ervaring met Verkeersschool Liemers is erg prettig. Er werd voldoende tijd en aandacht in de lessen gestopt, en je maakt veel leermomenten mee die daarna erg duidelijk worden uitgelegd, zodat je dit goed onthoudt. Ook als je sommige dingen spannend vindt wordt hier extra aandacht aan gegeven zodat je sterk je examen in komt. Ik kreeg erg veel zelfvertrouwen in de auto door Linda en daar ben ik super blij mee!! Ik raad iedereen deze verkeersschool aan!

Hanzestraat 6

7006RH Doetinchem

Over VSL Verkeerseducatie

"Op weg naar een geslaagd resultaat" VSL Verkeerseducatie uit Doetinchem geeft bromfiets (AM) , Motor (A), auto (B), aanhanger (BE) en vrachtauto (C/CE/LZV) rijles in een groot gedeelte van oost Gelderland. Sinds 2020 / 2021 / 2022 heeft VSL ook de rijschool activiteiten overgenomen van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, Verkeersschool De Haas uit ‘s-Heerenberg en Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. Dankzij onder andere deze overnames is VSL, naast toonaangevend, ook een van de grootste rijschool opleiders geworden in de prachtige streken de Liemers en de Achterhoek. VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB), hiermee weet je 100% zeker dat het goed zit. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website: www.rijschoolVSL.nl