Gezellig

Ik vond het een goeie rijschool en een gezellige tijd

Perfect!

Alles is vanaf het begin goed geregeld, je weet waar je aan toe bent. Het contact met de rijinstructeur is prettig en verloopt soepel. Voor het behalen van de theorie kan je zelfs theorielessen volgen die georganiseerd worden door de rijschool. Kortom alles is goed geregeld

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Enorm genoten van de gezellige en professionele lessen

In eerste instantie had ik erge angst om te rijden. Door de laagdrempelige manier van lesgeven gaf Linda mij een kalm gevoel en zelfvertrouwen in mijn kunnen. Fijne gezellige lessen gehad, en erg veel geleerd!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Fijne, rustige en duidelijk instructeurs!

Ik heb meerdere instructeurs gehad en allemaal waren ze zelf rustig en duidelijk. Het was erg leerzaam maar toch ook erg gezellig! Ik ging altijd graag rijlessen, dit was zeker geen straf! Ik raad VSL zeker aan!

Super!!

Ik vond het lessen bij VSL heel erg fijn!!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Prettige rijschool waarmee ik mijn praktijk in 1 keer kon halen, erg goed.

Super geholpen!

Recent heb ik rijlessen voor de aanhanger via VSL in Doetinchem gehad. Ik ben hierover zeer tevreden. De duidelijke uitleg maar ook de gezellige ritten hebben mij goed geholpen om het B-E rijbewijs te halen. Team VSL, nogmaals erg bedankt!!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? BE

Zeer leerzaam!

Zeer prettig en vooral hele leerzame uren gemaakt met Wilfried. Ik ben blij dat mijn keus op VSL was gevallen!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Ik ben erg tevreden de rijlessen die ik heb gehad bij rijschool VSL.

Mijn ervaring met rijschool VSL is erg positief. Ik heb veel geleerd over het rijden, van basisvaardigheden tot het rijden in de snelweg. De instructeur die ik had (Jos) is geduldig en heeft me goed begeleid. Ik vond de lessen uitdagend en erg gezellig.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? A

Ik wil Jos en team VSL bedanken voor de waardevolle lessen. Ik heb een goede en positieve ervaring gehad in de afgelopen tijd.

Zeer betrokken en gezellig

Het volledige team van VSL straalt plezier uit, dat gelijkertijd huiselijk aan voelt. Korte lijntjes, snelle reacties op app en mail, zorgen voor een prettige klantbeleving. Met de bevlogenheid en gedrevenheid dat Wilfried zijn lessen verzorgd, is het gewoon een feestje in de cabine. Zelden zo gelachen in een leswagen. Proactieve meedenkers, waar de klant ouderwets voorop staat, complimenten!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Fijne rijschool met uitstekende begeleiding!

Zeer goeie ervaring met VSL, altijd fijne en gezellige lessen gehad samen met Wilfried. Echt een aanrader!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Een aanrader voor iedereen die zijn vrachtwagenrijbewijs wil halen. Bedankt VSL!

Ik heb onlangs mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald bij VSL en ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf de eerste kennismaking tot het afrijden was alles professioneel geregeld. De instructeurs zijn vakbekwaam, geduldig en weten precies hoe ze je goed kunnen voorbereiden op het examen. Wat ik vooral waardeerde was de persoonlijke benadering.

Goed en gezellig

Ik heb de ervaring van het Leren rijden als erg prettig ervaren

Fijne rijschool!

Linda was mijn instructrice en ik heb erg leerzame, maar ook gezellige lessen gehad! Dus deze rijschool is zeker aan te raden!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Mijn ervaring was erg goed bij VSL

Ik ben erg tevreden met mijn instructeur. zij was rustig en leerzaam.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Fijn contact en altijd professionele begeleiding

Heb fijne ervaring met wilfried,maar ook met sopfie op kantoor voor de theorie afhandeling.

Goede instructies

• Voor welke categorie ben je geslaagd? CE

Was helemaal geweldig

Het was een top ervaring heb er heel veel van geleerd

• Voor welke categorie ben je geslaagd? LZV

Fijne rijschool

De manier van lessen was zeer prettig en Jos was ook een hele fijne instructeur die ook altijd met een goed humeur in de auto zat waardoor de sfeer lekker luchtig bleef.

Fijne lessen gehad.

De lessen zelf vond ik erg fijn maar ik had wel af en toe het gevoel dat er niet echt naar mij geluisterd werd. Verder had ik een hele goede band met mijn instructeur en ging met plezier naar mijn rijles.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Zeer goede instructeur met veel vak kennis!

Wilfried heeft mij goed geholpen richting mijn rijbewijs, duidelijke uitleg/ goede instructies. Bedankt Wilfried voor je geduld en fijne lessen!

geweldig!

als je houdt van duidelijke uitleg, en gestructureerde uitleg dan moet je zeker bij Linda Giesen zijn. zij is een vakvrouw ze weet waar ze over praat en is ontzettend lief zowel voor B automaat als B schakel kan je bij haar terecht. beste instructrice die ik me kon wensen. in minder dan 27 lessen geslaagd! ❤️

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Ik altijd uit naar de volgende rijles

Ik heb altijd veel plezier gehad in het rijlessen met mijn fijne instructeur

• Voor welke categorie ben je geslaagd? AM, B

Toppers!!!!

Ik kwam van een andere rijschool af waar ik erg onzeker was en niet meer in mezelf geloofde maar Linda geloofde in mij met haar rustige stem toon en geduld kwam het uiteindelijk goed! Ik kan alleen maar rijschool VSL aanraden ze denken goed met je mee!! Toppers!!!

Hanzestraat 6

7006RH Doetinchem

Over VSL Verkeerseducatie

"Op weg naar een geslaagd resultaat" VSL Verkeerseducatie uit Doetinchem geeft bromfiets (AM) , Motor (A), auto (B), aanhanger (BE) en vrachtauto (C/CE/LZV) rijles in een groot gedeelte van oost Gelderland. Sinds 2020 / 2021 / 2022 heeft VSL ook de rijschool activiteiten overgenomen van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, Verkeersschool De Haas uit ‘s-Heerenberg en Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. Dankzij onder andere deze overnames is VSL, naast toonaangevend, ook een van de grootste rijschool opleiders geworden in de prachtige streken de Liemers en de Achterhoek. VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB), hiermee weet je 100% zeker dat het goed zit. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website: www.rijschoolVSL.nl