Goede maar strenge begeleiding, Werkt het beste naar mijn mening

Veel geduld , maar ook duidelijk en prettig contact

Goed!

Gezellig, open sfeer, relaxed, en tegelijkertijd goede lessen.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Top rijschool, In 1x geslaagd voor C Rijbewijs!

Fijne lessen gehad en rustig begeleid.

Leuk en leerzaam

Top ervaring

Rustige en duidelijke begeleiding die op de persoon werd aangepast naar daar waar de leerbehoefte lag.

Professioneel.

Erg fijne en makkelijk communicatie met de rijschool. Dingen worden netjes en professioneel verzorgd. Mijn rijinstructeur Jos is een geweldige, ervaren man die met z'n rust en duidelijkheid me door de lessen heeft geholpen. Zonder hem was dit niet gelukt!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Een erg prettige ervaring!

Door de kundigheid en openheid van de instructrice heb ik een super fijne les gehad. Ik ben de gehele dag aan de hand genomen om me goed voor te bereiden op het examen. Tijdens de rit wordt je kundig wegwijs gemaakt om je met een aanhanger door het verkeer te bewegen. Door veel te oefenen en handige tips wordt je volledig voorbereidt op het examen. Doordat de instructrice zelf gezellig kletst onstond er snel een ontspannen sfeer in de auto. Dit maakt de rijles leuk en hierdoor maak je je minder druk voor het examen. Een goede en fijne rijschool welke ik zeker zou aanbevelen!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? BE

Super ervaring en veel geleerd

Heel veel ervaring opgedaan voor Lzv certificaat, en een hoop geleerd over Lzv door Wilfried.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? LZV

Fijne rijschool

Ik heb bij VSL Verkeerseducatie mijn aanhanger rijbewijs (BE) in één dag gehaald en ben supertevreden over deze rijschool. Alles was goed georganiseerd en duidelijk. Sophie legde alles rustig en helder uit, wat veel vertrouwen gaf tijdens het rijden en het examen. Echt een aanrader voor iedereen die het rijbewijs BE in één dag wil halen!

Prettig

Fijne instructeurs

Super!

Super goede rijschool! Met Wilfried als instructeur voor c-rijbewijs. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Hij is geduldig en een professional. Lessen worden ook goed opgebouwd. Een aanrader!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Enorm veel geleerd en heel gezellig.

Het was echt top, zonder enige kennis erin gedoken maar ben binnen een korte periode opgeleid. Enorm gezellig gehad tijdens de lessen en er wordt goed voor je gezorgd buiten de lessen om. Enorm gezellig team wat genoeg kennis bevat om iemand op te leiden tot een volwaardig chauffeur!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Een mooi en goed samenwerkend familie bedrijf, helemaal top

Het voelde vanaf dag 1 meteen vertrouwd. Het klikte gaande weg tijdens de praktijklessen, voor C-rijbewijs, helemaal fijn. Ik kreeg steeds meer het vertrouwen tijdens de lessen dat 't goed zou komen voor het eind examen C. De uitleg en de rust tijdens de lessen, bleven "hangen" in m'n koppie. Kreeg van zowel Wilfried, Sofie en Emma goede supporting. Er werd intern uitstekend overlegd om mij naar een goed resultaat te brengen. En dat is zeker gelukt.... I'am a happy guy. Thanks for everything. En nu meteen doorpakken voor aanhanger E bij C. Ik weet zeker dat dit ook goed komt bij VSL. Groetjes Charly from Ulft.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Na de C ook in een keer de CE gehaald vandaag. Goede en duidelijke uitleg. Aan te raden!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? CE

Gewoon top!

Ik heb bij deze rijschool in korte tijd hele fijne rijlessen gevolgd en ben in één keer geslaagd voor mijn vrachtwagen C. De lessen zijn duidelijk en prettig opgebouwd. Ze werken met een app waarin alles overzichtelijk staat: lessen, kosten en tijden. Daarnaast zijn het hele fijne mensen die je op je gemak stellen. Een rijschool die ik zeker kan aanbevelen!

Geweldig goede ondersteuning

Goede begeleiding in het proces naar het examen en tot in de puntjes voorbereid

• Voor welke categorie ben je geslaagd? CE

Goede instructeurs, duidelijke uitleg, fijne ervaring

De instructeurs vertellen een duidelijk verhaal, bereiden je goed voor op het examen en autorijden in het algemeen. Het plannen verloopt meestal soepel en er wordt rekening gehouden met school en je persoonlijke leven. Verder zijn de lessen totaal niet stressvol en kom je er met een goed gevoel uit

Super team!

In een half jaar tijd twee rijbewijzen gehaald bij VSL. Ondanks wat tegenslagen alles super opgelost en geregeld! Speciale dank voor André en Wilfried voor de leerzame lessen!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? A, C

Top rijschool! In korte tijd mijn C-rijbewijs behaald dankzij de enorme flexibiliteit van het personeel. Alles werd perfect afgestemd. Absoluut een aanrader.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Fijne instructeurs wie duidelijk uitleggen

• Voor welke categorie ben je geslaagd? B

Goede opleiding gehad met ervaren instructeur.

Wilfried was een erg ervaren instructeur en heeft een geweldige gevoel voor humor. Alle lessen goed ervaren en erg positief de cursus afgerond. Zeker aan te raden voor andere mensen als ze een rijbewijs willen halen

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Ik heb het uitstekend voor elkaar gehad

Het is een leuke tijd geweest en heb veel gellerd

• Voor welke categorie ben je geslaagd? C

Doelgerichte en structurele lessen.

Prettige lessen met een goede voorbereiding om het examen in te gaan.

Fijn

Ik vond de lessen heel fijn. Het was ook altijd gezellig. Er werd goed les gegeven en structureel.

Heel fijn!

Met Sophie mijn BE rijbewijs mogen halen. Super fijne instructrice!

Hanzestraat 6

7006RH Doetinchem

Over VSL Verkeerseducatie

"Op weg naar een geslaagd resultaat" VSL Verkeerseducatie uit Doetinchem geeft bromfiets (AM) , Motor (A), auto (B), aanhanger (BE) en vrachtauto (C/CE/LZV) rijles in een groot gedeelte van oost Gelderland. Sinds 2020 / 2021 / 2022 heeft VSL ook de rijschool activiteiten overgenomen van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, Verkeersschool De Haas uit ‘s-Heerenberg en Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. Dankzij onder andere deze overnames is VSL, naast toonaangevend, ook een van de grootste rijschool opleiders geworden in de prachtige streken de Liemers en de Achterhoek. VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB), hiermee weet je 100% zeker dat het goed zit. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website: www.rijschoolVSL.nl