Gezellig maar ook goed

Ondanks het wisselen van instructeur zorgde VSL ervoor dat het werk voortgezet. De instructeurs waren aardig maar zorgden er tegelijkertijd ook voor dat er progressie was met de rijvaardigheid.

top

fijne instructeurs! goede begeleiding

uitstekend.

Zeer leuke periode gehad in de vrachtwagen. Alles wordt je duidelijk uitgelegd en de lesmethode heb ik als prettig ervaren. Bedankt voor het behalen van mij C en CE rijbewijs.

Lessen gehad van wilfried. Duidelijk, direct en leerzaam!

Precies op niveau gebracht

Ik werd perfect op het juiste niveau gebracht door middel van positief kritiek en aanmoediging

zeer betrokken professionale rijvaardigheid educatie

Mijn opleiding tot C en CE heb ik onder begeleiding van Dhr. Wilfried Giesen mogen voltooien met goedkeuring vanuit CBR. Tijdens de opleiding zijn op zeer vakkundig en met gedrevenheid vanuit passie voor het vak chauffeur alle facetten uitvoering uiteen gezet en is de nodige praktijk ervaring opgedaan. Met grote persoonlijke belangstelling vanuit Wilfried worden niet zomaar chauffeurs opgeleid, maar 'experts' met aandacht voor materieel en veiligheid!

Uitstekende rijschool met oog op kwaliteit

In 1x geslaagd dankzij de toppers van VSL! Rijlessen gehad van Wilfried en Sophie met de Volvo FH. Altijd gezellig, enthousiast en geduldig. Als er ergens klant is koning hoog in het vaandel staat is dat wel bij VSL. Als leering kom je hier niks te kort, koffie en fris staan altijd klaar maar ook advies en rijles gericht op jou als leerling zelf. Met de opleidingservaring van VSL weet je zeker dat je in 1x je rijbewijs kan halen. Iedereen bij VSL bedankt!

De vrachtwagen rijles van Wilfried was erg fijn, duidelijke uitleg en fijn om de omgang. Al met al zeer tevreden.

Goede rijschool met kennis van zaken.

Wilfried is man met veel kennis en ervaring. In de periode voor mijn opleiding voor mijn rijbewijs C veel tips ontvangen qua theorie als praktijk met uiteindelijk een fantastisch resultaat in 1x geslaagd !!

Super prettige lessen en examens gehad van Wilfried

Opgeleid door een vakman, op een hele relaxte maar professionele manier mijn rijbewijs gehaald.

Een super rijschool die flexibel is en mee denkt met jou als leerling.

Ik heb de spoedcursus voor mijn vrachtwagenrijbewijs gedaan bij VSL. Super snelle service, meedenkend en flexibel in de planning van deze spoedcursus. In een keer geslaagd in een onbekend examengebied dus dat betekent dat de instructeur ook wel goed weet wat hij doet! Leuke sfeer binnen de rijschool dus ik beveel ze zeker aan.

Het was top

Het lessen was erg fijn, met goede instructeurs.

Super rijschool en heel fijn contact

Binnen een maand mijn C rijbewijs gehaald. Echt super goed geregeld allemaal.

Snel en correcte rijschool .

Eigenaar is erg professioneel. Vrachtwagen ziet er mooi en verzorgd uit. Communicatie met de rijschool is snel en duidelijk. Tijdens de lessen wordt alles goed uitgelegd en besproken. Rijschool denkt goed met je mee . Een echte aanrader .

Vijne instructeur goeie uitleg

Met veel plezier gelest

Prettige rijschool

Hele prettige rijschool om je rijbewijs te halen. Je wordt goed begeleid om zelfstandig en vertrouwd te kunnen rijden. Voldoende mogelijkheid om te kunnen rijden. Echt een aanrader!

Erg fijne ondersteuning!

Erg fijne tijd gehad, er werd goed gekeken naar waar ik hulp bij nodig had. En ook werd rustig begeleid. Er was nooit haast en hing altijd een fijne sfeer in de auto. Dankjewel!

Geweldig!

Super service, super begeleiding in zowel theorie als praktijk.

Gezellige hardwerkende eerlijke mensen!

I have passed the CE exam with the best Rijinstructeur

I really appreciate the time that I have it in the school. I was know nothing about trailers and towing! I have learned a lot, and finally.. pass. Hope you all the same.

Een fijne, veilige en betrouwbare ervaring

Alles ging vanaf de proefles tot het examen erg goed. Alles is goed geregeld en de tijden zijn ook altijd fijn geweest. Voor de rest goede instructeur die goede instructies kon geven.

Goede begeleiding en gezellige lessen

Goede begeleiding en gezellige lessen

Top!

Fijne rijinstructeurs, heel lief! Alles is top verlopen!

Helemaal top

Ik vond het super gezellig met Jos in de auto. Jos legt goed uit en ik mocht alle vragen stellen die ik wou.

Uitstekende rijschool met geweldige begeleiding

Ik ben pas op wat latere leeftijd begonnen met lessen omdat ik best angstig was om te gaan autorijden. Ik heb les gehad van Linda en Sophie en zij hebben mij niet alleen over mijn angst heen geholpen maar zij hebben er ook voor gezorgd dat ik autorijden leuk ben gaan vinden. De instructeurs zijn zeer bekwaam, geduldig en aanmoedigend. Maar daarnaast was het ook nog eens reuze gezellig! Uiteraard ben ik blij dat ik mijn rijbewijs heb behaald maar ik zal leuke lessen/gesprekken missen!

Schaapsdrift 2

7037 CJ Beek Gem Montferland

Over VSL Verkeerseducatie

"Op weg naar een geslaagd resultaat" VSL Verkeerseducatie uit Doetinchem geeft bromfiets (AM) , Motor (A), auto (B), aanhanger (BE) en vrachtauto (C/CE/LZV) rijles in een groot gedeelte van oost Gelderland. Sinds 2021 / 2022 heeft VSL ook de rijschool activiteiten overgenomen van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, Verkeersschool De Haas uit ‘s-Heerenberg en Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. Dankzij onder andere deze overnames is VSL, naast toonaangevend, ook een van de grootste opleiders geworden in de prachtige streken de Liemers en de Achterhoek. VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB), hiermee weet je 100% zeker dat het goed zit. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website: www.rijschoolVSL.nl