Laden reviews...
111 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties benadrukken ervaren instructeurs die duidelijke uitleg geven en geduldig zijn. Klanten waarderen de flexibiliteit in lesroosters en de aangename, ondersteunende sfeer. De feedback onderstreept grondige examenklaarheid en soms slagen bij verschillende rijbewijzen. De rijschool komt over als betrouwbaar en gericht op de student.
Leuke en leerzame lessen
20 July 2026
Bjarne
Doetinchem
Prettig ze weten goed wie het beste bij de persoon hoort en zijn flexibel.
Kiki
Lobith
Wilfried altijd ervaren als een rustige instructeur welke met geduld alles duidelijk uitlegt.
Maurits
Keijenborg
Goede rijschool waar alles duidelijk wordt uitgelegd en de tijd voor je wordt genomen. Ook qua planning wordt er goed naar je geluisterd en wordt er met je meegedacht. Echt een top rijschool! Ik heb hier mijn auto-, vrachtwagen- en CE-rijbewijs gehaald en ben voor alle drie in één keer geslaagd. Absoluut een aanrader! Dat zegt voor mij alles over de kwaliteit van de lessen.
B, C, CE
Tygo
Zelhem
Erg goede rijschool, buiten dat je met de lessen er een mooi diploma haalt krijg je er veel goede kennis en ervaring om daarna met veel vertrouwen zelf de weg op te gaan.
16 July 2026
Bas
Babberich
Zeer fijn Les gehad van Wilfried Giesen. Heel rustig en vertrouwd gevoel.
15 July 2026
Gerrit
Halle
Kreeg bij mijn proefles het advies 20 lessen te nemen. Kwam perfect uit. Geslaagd met 21 lessen in 1 keer
10 July 2026
Paul
Doetinchem
Ik heb mijn lessen als goed ervaren en vond het een prettige ervaring bij vsl
8 July 2026
Britt
Loerbeek
Zou het aan iedereen aanbevelen.
8 July 2026
Djaimon menting
Beek
Goeie geleiding met de lessen, fijne rij instructeur
7 July 2026
Ryan
Zelhem
Ik heb hier mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald en ben erg tevreden over de begeleiding. De instructeur is professioneel, geduldig en legt alles duidelijk uit. Er wordt echt de tijd genomen om je goed voor te bereiden op het examen en je krijgt eerlijke feedback over waar je nog aan moet werken. De lessen waren prettig, leerzaam en goed georganiseerd. Dankzij de fijne begeleiding voelde ik me zelfverzekerd tijdens het examen en heb ik mijn C-rijbewijs in één keer gehaald. Ik kan deze verkeersschool zeker aanbevelen aan iedereen die zijn vrachtwagenrijbewijs wil halen. Wilfried bedankt voor de fijne lessen!
7 July 2026
Marcel
Doetinchem
Fijne rijschool met goede begeleiding. De lessen waren duidelijk, leerzaam en gezellig. De instructeur was geduldig en gaf goede tips, waardoor ik met vertrouwen mijn rijexamen heb gehaald. Zeker een aanrader!
29 June 2026
Abel
Didam
Vond de uitleg super fijn en rustig . Ze denken goed mee in de planning van de rijlessen. Al met al een super rijschool
27 June 2026
Dani
Gaanderen
Zeer tevreden hoe alles geregeld is
CE
17 June 2026
Harm
Duiven
No nonsense rijopleider, lekker nuchter en ontspannen manier van les geven.
17 June 2026
Max Wammes
Terborg
Leuke rijlessen en een goede instructeur laat het soepel verlopen tijdens het examen.
8 June 2026
Aaron van der Meij
Zelhem
Dag cursus gedaan voor het BE rijbewijs en in 1x geslaagd! Goed ontvangen en verzorgd, zeer goede en duidelijke uitleg! Leuke mensen! Zeker een aanrader!
BE
3 June 2026
Romy van Uum
Beek
Ik heb Wilfried ervaren als een goeie rijinstructeur en een nette persoon! Ik heb mijn LZV certificaat behaald bij de VSL en ben er erg blij mee. Duidelijke communicatie en een goed uitleg voor het opleiding. Zeker een aanrader!
LZV
1 June 2026
Kazim
Terborg
fijne lessen, goede instructies, gezellige instructeur
29 May 2026
sven Rözer
Doetinchem
Ik spreek nu voor mezelf en de rij-instructeur / eigenaar Wilfried van VSL die mij heeft geholpen met het behalen van : eerst vrachtauto C en meteen daarna vrachtauto met aanhanger CE. Ik heb een mooie tijd daar doorgebracht tijdens de opleidingen, ging er met veel plezier naar toe. Ik weet dat ik het zelf moest doen, alleen zonder zijn kennis - inzicht - uitleg en de fijne gesprekken in de cabine.... zou het een stuk moeilijker zijn geweest. Deze rij-instructeur zegt waar 't op staat is duidelijk en heel af en toe een beetje streng..... Maar dat maakte bij mij juist het verschil, van wél in 1 keer slagen voor beide rijbewijzen. En ik kan alleen maar zeggen een top opleidings-bedrijf/school. Groetjes Charly, een heel tevreden klant. Ik was nog bijna mijn rij-instructrice Sofie (van VSL) ook te bedanken... Zij heeft mede bij gedragen voor het behalen van mijn C-rijbewijs. Bij haar kreeg ik nog meer rust en ontspanning tijdens de praktijk lessen, helemaal top.
C, CE
29 May 2026
Charly
Ulft
Ik heb met veel plezier rijles gehad bij deze rijschool. Fijne begeleiding, duidelijke uitleg en altijd een gezellige sfeer. Zeker een aanrader!
28 May 2026
David
Doetinchem
Kreeg goede duidelijke lessen. Instructeur was erg vriendelijk en had duidelijk veel ervaring en wist waar die het over had.
26 May 2026
Joep
Doetinchem
De lessen konden vaak snel achter elkaar ingepland worden en Tijdens de les wordt er rustig uitgelegd als je iets kan verbeteren.
19 May 2026
Julian
CE
18 May 2026
Stan
Beek
Veel geleerd en ook veel plezier gehad in de lessen
C, CE
18 May 2026
Thijs Menting
Azewijn
"Op weg naar een geslaagd resultaat"
VSL Verkeerseducatie uit Doetinchem geeft bromfiets (AM) , Motor (A), auto (B), aanhanger (BE) en vrachtauto (C/CE/LZV) rijles in een groot gedeelte van oost Gelderland.
Sinds 2020 / 2021 / 2022 heeft VSL ook de rijschool activiteiten overgenomen van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, Verkeersschool De Haas uit ‘s-Heerenberg en Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. Dankzij onder andere deze overnames is VSL, naast toonaangevend, ook een van de grootste rijschool opleiders geworden in de prachtige streken de Liemers en de Achterhoek.
VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB), hiermee weet je 100% zeker dat het goed zit.
Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website: www.rijschoolVSL.nl
Hanzestraat 6
7006RH Doetinchem