Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alles werd goed uitgelegd tijdens de lessen en als ik iets niet goed deed werd dat gezegd maar dat hielp enorm
3 July 2026
Joris
Poeldijk
De auto waar je in rijdt is een top auto om in te leren. Door de duidelijke aanwijzingen van Roza leer je vlot en veilig deel te nemen. Tijdens mijn examen reed ik alleen maar examenroutes die ik met Roza meerdere keren heb geoefend wat erg fijn was. Ik zou het iedereen aanraden!!
2 June 2026
F
Monster
Rijlessen zijn top super positieve ervaring gehad
9 August 2025
Ryan
5 sterren
14 July 2025
Niels
Van leeuwen
Bij Roza krijg je goede en leerzame, maar vooral ook hele gezellige lessen. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd!
7 April 2025
Mike
Monster
Erg leuke vrouw en geeft ook goede uitleg.
14 February 2025
Isabella
Ter Heijde
Goede tips en altijd gezellig bij Roza in de auto!!
27 January 2025
Fleur
Den Haag
Door de fijne en leerzame rijlessen van Roza heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!
24 January 2025
Noa
Monster
Dankzij de goede en duidelijke uitleg van Roza, ben ik in één keer geslaagd.
22 January 2025
Evy
's-Gravenzande
Roza is een top rij-instructrice! Door de duidelijke lessen en de goede uitleg van Roza ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ze geeft veel extra aandacht en je hoeft niemand thuis te brengen dus 100% van je lestijd wordt ook echt benut. Het was ook nog eens heel gezellig en we hadden leuke gesprekken dus ik vind het bijna jammer dat ik geen lessen meer heb. Kortom een aanrader!
2 October 2024
Leen
De Lier
Top rijschool. In 1 keer geslaagd!! Altijd fijne lessen gehad en goede uitleg over het auto rijden. Altijd gezellig in de auto. Als iets nog niet lukt of niet goed gaat blijf je oefenen totdat het goed gaat en daar heb je heel veel aan.
24 June 2024
Niels
Poeldijk
Gezellige en leerzame rijlessen bij roza gehad, en ik voelde me erg op mijn gemak! De 2e keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Top! Bedankt roza.
8 March 2024
Kim
Monster
Goede ervaring met deze rijschool. Roza is netjes en punctueel, en ziet graag haar leerlingen slagen!
31 January 2024
Lisa
‘S Gravenzande
Ze legde alles duidelijk uit en gaf goede tips. Zo ben ik in 1 keer geslaagd!
12 December 2023
Lizzy
s-Gravenzande
De instructrice is een aardige vrouw die je op je eigen tempo het auto rijden goed aanleert. Ze heeft geduld maar wijst je ook op de fouten die je maakt, waardoor ik in 1 keer ben geslaagd! Zeker een rijschool om aan te bevelen.
18 October 2023
Tessa
Rotterdam
Rijles bij Roza was altijd erg fijn. Ze heeft ontzettend veel geduld en aandacht voor haar leerlingen. Doordat ze uitleg stensels had kon ik alles thuis nog doornemen na de rijles. Dit was erg fijn en ook helpend. Ook is Roza altijd heel vriendelijk en beleefd en is het een prettig lessfeer.
13 September 2023
Jill
Monster
Je merkt aan de manier waarop Roza haar lessen geeft, dat zij het verkeer en het anderen wegwijs maken binnen het verkeer ontzettend leuk vindt. Daarnaast neemt ze echt de tijd om een leerling alles aan te leren. Hierbij komen ook handelingen voor die wellicht niet relevant zijn voor het praktijk examen, echter wel voor het zelfstandig kunnen deelnemen aan het verkeer. Als laatste bereidt Roza de lessen goed voor dit doet zij met behulp van video's en uitlegformulieren waardoor je zelfstandig thuis de les nog eens kan doornemen.
29 July 2023
Steven
Honselersdijk
Ik vond de lessen bij Roza goed. Ze had veel geduld met mij. Ze tekent alle wegen uit, zodat ik dat erna terug kon kijken. Dit was erg handig!
7 July 2023
Joy
Monster
Hele fijne en goede lessen gehad. Bedankt Roza!
17 May 2023
Lisette
Monster
De rijlessen waren altijd gezellig en heb in de tijd dat ik rijlessen had een hoop geleerd. Roza legt alles heel goed uit waardoor je het goed begrijpt!
10 May 2023
Bart
Monster
Heel erg gezellige lessen gehad en goede uitleg van de lessen
18 March 2023
Ronan
Naaldwijk
Mijn rijexamen in een keer kunnen halen dankzij de lessen van Roza! Ze was duidelijk met wat de bedoeling was en waar nodig ook extra uitleg! De dagen voor het examen nog even de lastige punten doorgenomen waardoor ik er goed door heen kwam! Mijn dank en zeker een aanrader!
15 March 2023
Amber
s’Gravenzande
Roza is een zeer vriendelijke instructrice met veel kennis. Ze heeft veel aandacht voor haar leerlingen, onder andere met zelf gemaakte stencils laat ze precies zien hoe je moet rijden. Stapsgewijs laat ze je de auto steeds beter beheersen. Tijdens het rijden van zoveel mogelijk examenroutes is er altijd ruimte om gezellig te kletsen. Kortom een uitstekende keuze als je het mij vraagt!
15 February 2023
Tess
Kleijn
Onwijs veel geleerd bij Roza. Hele fijne lessen
20 December 2022
Indy
Naaldwijk
De rijlessen waren erg goed en leerzaam. Er wordt gebruik gemaakt van stencils tijdens de rijlessen. Hierdoor leer je de verschillende routes goed kennen en is er de mogelijkheid om dit later nog door te nemen. Ik ga met een zelfverzekerd gevoel de weg op!
16 December 2022
Britt
Poeldijk
Rijschool Roza Rietveld is de rijschool voor rijlessen in omgeving Westland, Hoek van Holland, Rijswijk en Den Haag.
Waterlijn 28
2681XM Monster