perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wil de mannen van Blankert shortlease bedanken voor hun klantvriendelijke service. Vanaf het moment dat ik een offerte had aangevraagd werd ik snel en goed geholpen. Binnen korte tijd had ik een auto die aan mijn wensen voldeed. Je wordt als klant erg gewaardeerd. Een echte aanrader! \r\n\r\nNogmaals dank voor jullie snelle en persoonlijke service!\r\n\r\nMvg,\r\n\r\nBazaar Medina

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik doe veel zaken met hun. In een woord : TOP bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een voorbeeld voor andere lease bedrijven, korte lijntjes, direct contact, keurig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel bedrijf, goede service, prijs kwaliteit, goede voorwaarden, zeer betrokken en meedenkende personeel.\r\n\r\ngewoon top service en 24 uur per dag wat er ook gebeurt je blijft mobiel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het val niet mee als jonge starter, 22 jaar, een nette wagen te kunnen leasen voor een normale prijs. Via internet terecht gekomen bij Blankert shortlease. Vanaf het eerste contact een fijn gevoel. Binnen 1 dag een wagen ter beschikking. Nette auto, en prima service. Zodra ik wegens uitbreiding weer toe ben aan een tijdelijke wagen zal ik zeker weer kiezen voor Blankert Shortlease.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Contact gehad met Simo-Jan. Ik rijd nu ongeveer één maand in een Mercedes van Blankert Short Lease. Zeer vriendelijk en deskundig personeel, nemen de tijd en komen uiteindelijk met de juiste oplossing. Ruim aanbod aan voertuigen. Correcte aflevering door medewerker en stipt op tijd, zelfs na een rit van meer dan 2 uur. Ik ben geen gemakkelijke klant maar Simo-Jan heeft het uiteindelijk toch perfect geregeld. Binnen enkele uren was het leasecontract een feit en een dag later werd de auto al afgeleverd. Gaan zeer snel te werk en vragen worden snel en adequaat beantwoord. \r\n\r\nEen goed voorbeeld van hoe het ook kan en eigenlijk ook zou moeten zijn.\r\n\r\nZeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zodra je Simo Jan heb gemaild gaat hij er vol gas tegen aan. We krijgen goede aanbiedingen die passen binnen de branche. Blankert is een fijne partij waar wij graag zaken mee doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf.\r\nAltijd een goed contact.\r\nIk rijd nu bijna een jaar een auto van hun. \r\nEnig puntje kritiek wat ik kan verzinnen is dat er wat sneller gereageerd mag worden op de mail.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ook deze keer weer super snelle service!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij inlevering van de auto word je vrijwel altijd belast met reinigen voor rook geur. Staat in de auto niet eens vermeld dmv een sticker je moet het dus ook raden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Direct bereikbaar en direct inzetbaar. Niet moeilijk doen maar zoeken naar geschikte oplossingen. Top. En nog betaalbaar ook, niet onbelangrijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en flexibel, zorgt dat ons bedrijf goed mobiel is

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede eerste indruk. Contactpersoon Simo Jan die zaken doen en service begrijpt. No nonsens klantvriendelijke uitstraling. Nette nieuwe auto. Goed begin is het halve werk. Goed gevoel bij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, denkt met ons mee, snelle service , goed en leuke personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en flexibel autoleasebedrijf. Prima keus!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle schakel, afspraak = afspraak!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, uiterst flexibel, prima contact.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ga bij deze aanbieder een leaseauto afnemen, omdat de aanbieder meedenkt met de klant. Goede prijzen en afspraken. Verder ben ik heel tevreden over de dienstverlening. Ik zou deze aanbieder ook zeker aanraden bij anderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correcte en vlugge profesionele afhandeling.\r\nPerfecte service en goede auto.\r\nMijn complimenten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne en flexibele partij om mee te werken. Doen al 11 jaar zaken en momenteel 4 auto\'s. Offertes altijd snel binnen en scherp. Flexibel in opzeggen en veranderingen. Goed op de hoogte alles regels rondom zakelijk en privé rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, scherpe prijzen en zeer klantvriendelijk.

Marsweg 3 B

8013 PD Zwolle

387200880

Over Blankert Shortlease BV

Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.