Goede service bij de wissel. Wel wat veel e-mail berichten voor de oude en nieuwe auto zodat ik ook deze mail voor klantenbeoordeling miste.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Snelle service. Altijd bereikbaar telefonisch. Klantvriendelijk. Auto van goede kwaliteit Service tijdens uitleggen van de auto had wat uitgebreider gemogen (functies, hoe werkt de auto)
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Ik ben goed geholpenen tevreden. Vriendelijke jonge dame Heeft mij de auto afgegeven. Hartelijke groet, Monique Karijontani
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Een hele vriendelijke jongeman kwam mijn shortlease auto afleveren. Alles werd me duidelijk uitgelegd en ik rij nu met veel plezier in mijn leasewagen.
Tot nu toe en goede ervaring met Blankert Shortlease
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Sinds een paar jaar organiseert Blankert Shortlease auto's voor producties waar ik voor werk. Zo rijden we 1x per jaar Europa door met de wagens van Shortlease. We krijgen de auto's passend bij onze bestemmingen (kou en sneeuw) en dat voor scherpe prijzen. Het contact met Blankert is goed.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
De aanvraag van de auto en de levering verliepen zeer goed.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Zoals bovenstaand. Altijd bereikbaar, goede prijs/kwaliteit verhouding en goede voorwaarden. De flexibiliteit vind ik een groot pluspunt
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
De overdracht van de nieuwe auto was kort en bondig. De overdracht van de oude auto was verwarrend. Mij was niet helemaal duidelijk wat er van mij verwacht werd bij het inleveren van de nieuwe auto.
Geachte heer Kuiper, Bedankt voor uw review! Vervelend dat het wisselen van de auto verwarrend verliep. Wij zullen proberen om u de volgende keer beter te informeren. Wanneer u vragen heeft dan horen wij het graag! U kunt mailen naar [email protected] of bellen naar: 038-7200 880. Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Fijn contact en behulpzaam in het meedenken van oplossingen. Voor ons wordt alles netjes en tijdig afgehandeld.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Ik ben zeer te spreken over Blankert shortlease Bv. Ik ben vrijdag 16-04-2021 nogmaals gebeld door een medewerkster van Blankert en zij gaf aan dat ze mijn auto wouden bezorgen... ik gaf aan dat ik mijn auto de vrijdag ervoor al had ontvangen en niet nog een auto had besteld. Verder niets meer over gehoord.
Geachte heer Bouwens, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent. Vervelend dat er een vloermat mist in de auto. Wij gaan dit probleem oppakken en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Het belletje voor het afleveren van de auto is een miscommunicatie geweest. Er is een verkeerd telefoonnummer gebruikt. Dit belletje was voor een andere klant bestemd. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Goede bereikbaarheid, vlotte reactie. De auto is heel netjes afgeleverd.
Geachte mevrouw Spiekerman, Bedankt voor uw review! Wanneer u vragen heeft over de facturatie dan horen wij het graag. U kunt mailen naar [email protected] of bellen naar 038-7200 880. Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Nette auto afgeleverd. Goed bereikbaar en behulpzaam
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Het leasecontract is pas net ingegaan, dus ik kan alleen maar mijn oordeel geven over de aanvang van het contract. Ik had bij 5 verschillende aanbieders een offerte gevraagd en daarvan hebben er 4 mij dagelijks opgebeld of zelfs op Whatsapp opgezocht om druk te zetten dat ik op hun offerte moest ingaan. Blankert was de enige die gewoon direct een offerte stuurde inclusief leveringsvoorwaarden e.d. en daarna geen verkooptrucs toepaste. Tevens was de leaseprijs de laagste van de 5 dus was de keuze snel gemaakt. Het hele aanvraagtraject heb ik als bijzonder transparant, prettig en vriendelijk ervaren tot aan het afleveren van de auto aan toe.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Via een tussenpersoon ben ik bij Blankert terecht gekomen. Hij heeft dus de contacten gehad. Maar bij het ophalen werd ik vriendelijk geholpen, kreeg de tijd de auto even te checken en de auto zelf is netjes en schoon. Dat allemaal binnen één dag geregeld.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Goede, kordate service. Wagen netjes afgeleverd. Alle contact voldoet aan de verwachtingen.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Een dag later kon ik het afhalen!
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
is gewoon als t hoort dus goed
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Blankert komt erg vriendelijk over! Ze zijn erg flexibel en denken goed mee met de klant.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
zeer goede ervaring po het afgesproken tijdstip keurig geleverd
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Vriendelijk personeel, ik moest nog even wachten op de auto aangezien ik iets te vroeg was, kreeg een kop koffie voor tijdens het wachten. Daarna netjes de auto afgeleverd en gelijk op pad gegaan, helemaal mooi.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Service gericht en klantvriendelijk.
Zie eerste zin
Geachte heer Kouami, Bedankt voor uw review! Wij hebben auto's in ons wagenpark in diverse uitvoeringen. Zo ook bijvoorbeeld de BMW X1 in een Executive uitvoering en een veel luxere M-Sport uitvoering. Zie ook onze website voor het actuele aanbod inclusief foto's. Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Marsweg 3 B
8013 PD Zwolle
Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.