Beste Bart, Bedankt voor uw review! Uw auto heeft helaas ons wagenpark moeten verlaten. Deze auto viel onder een gunstigere belastingregeling van de Overheid dan de nieuwe opties die wij konden aanbieden. Deze regels zijn helaas aangepast en daarom moet er meer bijtelling worden betaald op nieuwe elektrische auto's. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste A., Super om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van het regelen tot het daadwerkelijk verkrijgen van een auto! De ruitenwisservloeistof diende inderdaad vol te wezen bij aflevering, dit is dan bij de controle ontgaan! Excuses hiervoor, we zullen hier beter op letten! Veel rijplezier gewenst! Vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste P. Bedankt voor je review! Het klopt inderdaad dat een aantal (in deze cruciale) gegevens niet goed in het systeem stond, excuses hiervoor! Dit is inmiddels aangepast. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat door overmacht (files, staat van de wegen of navigatie) de chauffeur later is dan eerst is aangegeven door de transporteur. Wel is de auto op de afgesproken dag afgeleverd, daar is gelukkig niets over gelogen :). Veel (rij)plezier gewenst! Vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Christian, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze flexibiliteit waardeert. Wij kunnen uiteraard alleen flexibel zijn als de klant dat ook is, dat mag ook gezegd worden! De hoeveelheid papierwerk is inderdaad een dingetje waar wij mee bezig zijn. Momenteel werkt het op de oude manier nog het beste maar de digitalisering is onderweg! Veel (rij)plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.