Geachte heer Aujla, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Dear Sir. Reichmann, Thank you for your review! It is good to hear that you are satisfied with Blankert Shortlease. We wish you a lot of (driving) fun with the car! Yours sincerely, Blankert Shortlease B.V.
Geachte heer Vendrig, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Martin, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Geachte heer Van Schaijk, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Gerald, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Bas, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste ANJ, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Remco, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Dennis, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Jacques, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Bij het afleveren van een auto krijgt u inderdaad een paar berichten met daarin een tijdsindicatie zodat u op de hoogte bent hoe laat de auto ongeveer wordt afgeleverd. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Geachte heer El Ballouti, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Geachte heer Ten Bok, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Martijn, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Jeroen, Bedankt voor uw review! Er is helaas een miscommunicatie ontstaan bij onze transporteur. Vandaar dat u jammer genoeg geen bericht heeft ontvangen met daarin een aangepast tijdvak. Normaal gesproken zit er altijd een kopie-kentekenbewijs bij de auto geleverd. Deze kunt u vinden in het dashboardkastje. Onze excuses dat dit helaas niet het geval was. Dit had niet mogen gebeuren. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Geachte heer Yardim, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Hans, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Beste Jervelin, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.