Altijd vriendelijk en snel klaar staan voor reparaties.
Die momenten dat ik met een defect aan mijn auto bij Den Hartog aanklop voor reparatie ben ik tot nu toe direct en vakkundig geholpen. dit is echt een pre. Autohandel en autoreparatie is voor mij een vertrouwenskwestie. Geld betalen kan overal, maar kwaliteit en een weten dat je juist behandeld wordt (prijs en kwaliteit) doet een klant terugkomen.
Zeer vriendelijk en altijd bereid direct de helpende hand te bieden
Prima persoonlijke service!
Het personeel van mijn oude goede vertrouwde Fiat Dirk Kramer garage werkt hier, na faillissement van de vestiging in Nieuwegein. Ik hecht veel waarde aan de deskundigheid, klantvriendelijkheid en vertrouwde gezichten van dit top team. Mijn auto was binnen no time gerepareerd. Aanrader!!!!
Ik moet zeggen dat ik zeer goed ben geholpen. De banden kwamen één dag later aan en de planning hield hier rekening mee!
Zeer behulpzaam en kreeg een deskundige indruk van het bedrijf. Het probleem werd goed uitgelegd en ik had het gevoel dat er echt tijd voor je werd genomen om je goed in te lichten. Tevens zijn niet alle kosten in rekening gebracht omdat het toch een grotere reparatie werd. Ik ben zeer tevreden en heb op geen enkel punt kritiek.
Zeer goed. Hedenmiddag onverwachts bij dit bedrijf naar binnen gegaan. Ik werd direct geholpen. Prima service! Ik ga hier zeker mijn auto voor onderhoud brengen.
Goed en deskundig
Professineel / Snel / Goede prijs
Bij mijn eerste bezoek reed ik na het vervangen van mijn banden met een positief gevoel weg. Uitleg na de werkzaamheden vond ik prettig om te weten en werd door een ieder op een prettige manier aangesproken.
Goede service en klantvriendelijk personeel,
Zeer goede ervaring, komt gemaakte afspraken na, denkt mee met de klant, duidelijk in uitleg waarom welke onderdelen vervangen dienen te worden, etc etc
Goede service en keurige en vriendelijke behandeling.
Vandaag winter banden vervangen ... Toch 50 minuten wachttijd, dat vind ik lang! OK, de koffie was lekker, het was warm binnen en de krant uit kunnen lezen! Maar 30 minuten lijkt mij lang genoeg. Ik vond het duur, ooit begon ik met €27,50.
Goede ervaring
Ervaar den Hartog Autoservice als een zeer prettig en klantvriendelijk bedrijf. Daarnaast leveren ze goede service tegen een reële prijs.
Grote kennis, klantvriendelijk.
Over het algemeen héél prettig
Ambachtsweg 10
3433 PR Nieuwegein