Zeer fijn! Je wordt netjes geholpen, nemen de tijd om alles door te nemen en te bespreken. Denken met je mee. Kortom erg professioneel en vakkundig.
Zeer goede service.
Tot nog toe prima!
Aangename garage. Geen nonsens, gewoon heldere afspraken die altijd nagekomen worden. Ik kom er graag
Prima !
Erg vriendelijk en duidelijke informatie gevend
Vandaag mijn Fiat 500 gekocht bij Kees den Hartog. We werden netjes geholpen, ik had er gelijk een goed gevoel bij. De auto\'s staan er ook allemaal mooi en schoon bij. Ben erg blij met mijn auto, Kees bedankt.
Zeer goed en klantvriendelijk!
Goed werk bij onderhoud, reparatie, schade afhandeling en aanschaf nieuwe auto.
Super klantvriendelijk en verstand van zaken. Altijd klaarstaan wanneer je ze nodig hebt. Zeker aan te bevelen
Snel, accuraat, behulpzaam
Ik kwam om mijn oude auto te laten maken maar de kosten waren te hoog voor mijn oude auto. Kees heeft me doorgestuurd naar Zijderveld. Daar slaagde ik in 1 keer. De auto werd de volgende dag naar Den Hartog gebracht en zij hebben gelijk alles nagelopen en gerepareerd, nieuwe apk, onderhoudsbeurt, en nieuwe banden eronder gezet. Ik ben super blij met mijn nieuwe auto. Service van Den Hartog is erg goed!
Vriendelijk personeel. Snelle service
Bijzonder aardige mensen, heel klantvriendelijk!
Ambachtsweg 10
3433 PR Nieuwegein