Zeer tevreden en groot vertrouwen
2x geweest. Voor een storing betreffende uitlaat en het dashboardkastje. Ik kon vaak terecht zonder afspraak en werdt gelijk geholpen. De service is heel erg goed.
Al jaren klant bij dit bedrijf. De bedrijfsleider Kees kende ik als monteur bij een Fiat/Lancia garage. Op landelijk niveau is hij een van de top monteurs, en heeft meerdere prijzen voor zijn technische kennis is de wacht gesleept. Of het voor een een eenvoudige klus is, of een onmogelijk lijkende zoekopdracht naar een verborgen storing, tot nu toe lossen de medewerkers van het bedrijf alles op. Over het werkplaats tarief heb ik niet te klagen. Waar gewerkt wordt moet voor betaald worden. Een heel eerlijk en fair bedrijf. Voor mij een dikke aanrader.
Van mij het volgende bericht..... een geweldig goed en deskundig bedrijf, waar zeer vrolijke mensen werken. Ik kom er graag.
Prima ontvangst ,prima geholpen
Prima service, goed overleg over de te verwachten kosten!
Goed en snel geholpen, zoals altijd
uitstekend
Goede ervaringen. Deskundig advies en pretiige en duidelijke communicatie.
Gelijk tijd voor je duidelijke uitleg op professionele wijze
Nog weinig ervaring maar heeft ons tot nu toe zeer goed geholpen . Bedankt Kees en je medewerkers
Prima service en prijs / kwaliteit verhouding. Ze hebben onze auto ook nog even gewassen, keurig!
Kleine bedrijf maar Echt professionele mensen
Ambachtsweg 10
3433 PR Nieuwegein