Hier weten ze wat service betekend!

Hier wordt je nog als klant behandeld! Er wordt mee gedacht, en service verleend door leuk en kundig team aan monteurs.

Zo als gebruikelijk snel, vriendelijk en goed geholpen

Zo als gebruikelijk snel, vriendelijk en goed geholpen.

Goed geholpen

Vroeg om taxatie en had deze gelijk al digitaal binnen incl.fotos van de schade

Prima en acurate service

geen

Goede service en bereid om iets extra te doen.

Ik hoefde niet te vertellen waarvoor ik mijn auto kwam brengen, dit was al bekend.

Snel weer op weg

Prima service en lekkere koffie

Staan in voor kwaliteit

Ondanks dat er meer aan mijn auto moest gebeuren dan van te voren voorzien, hebben we dat gezamelijk goed op kunnen lossen. Bedankt!

Prettige garage uitstekende service!

Wij kochten een 2e-hands Fiat Panda. De hele aankoop verliep uiterst prettig en Den Hartog heeft de auto keurig in orde gemaakt en geleverd. Zelfs extra wensen van ons aan de auto, werden kostenloos voldaan.En nog een mooie bos bloemen erbij maakte de aankoop extra feestelijk. Een compliment voor Kees den Hartog en zijn team! Wij komen zeker graag terug in deze garage.

top

Na een bezoekje bij een andere Garage (je weet wel diegene waar iedereen heen gaat, begint met een K en eindigt op it) werd mijn auto afgekeurd op een klein puntje, terwijl alle jaren daarvoor er geen opmerking over werd gemaakt. Ik heb direct met Den Hartog gebeld en kon direct langs komen. In overleg is er besloten om de volgende dag een controle uit te voeren om op zoek te gaan naar het probleem.. Uiteindelijk is het gevonden. E.a. is besteld en de volgende dag is alles gefixed. Top hoor, normaal moet je een afspraak maken etc etc. terugkomen, bestellen, plaatsen ed. en dit gaat je dan 2 a 3 dagen kosten. Goede service. vriendelijk. Kom graag terug

Altijd goed

Altijd met een open vizier wordt er alles uitgelegd door de medewerkers en eigenaar van Den Hartog Autoservice :-)

Kees den Hartog, onze held van de dag!

Wij strandden met onze auto.op weg naar een belangrijke werkklus, met een auto vol werkattributen vlak bij zijn bedrijf. We waren al uren onderweg door slechte weersomstandigheden en files.. Op goed geluk liepen we bij Den Hartog naar binnen. Kees haalde onze pechauto naar binnen en stelde de diagnose. En gaf ons spontaan een leenauto mee om op tijd bij onze klus aan te komen. Binnen 10 minuten waren wij weer vrolijk onderweg! Kees, je bent onze held van de dag! Dankjewel!

Als altijd bij Kees den hartog: zeer goed!

(klant)vriendelijk; deskundig; duidelijke uitleg; goede prijs; hart voor het vak; goede afspraken; uitstekend (vak)werk.

Prima!

Ben een vrouw......dus die strik op de motorkap toen ik 'em kwam ophalen was echt enig! En, toen ook nog een prachtige bos bloemen mee! Nog niet eerder meegemaakt......Hoop dat ik van m'n nieuwe 'otootje' ga genieten.

Super service ,

Super service, en staan altijd klaar om je te helpen.

Zeer positief

Ik belde om 11.00 uur of ik na de lunch geholpen kon worden. Was geen probleem. Daar ben ik super tevreden over.

Correcte afhandeling van de problemen met de auto.

Altijd vriendelijk en bekwaam personeel.

Wordt goed geholpen

Deskundig en vriendelijk

Voor de APK keuring naar de garage. Auto bleek perfect in orde, maar ook bleek dat de ophanging van de uitlaat veel te strak tegen het chassis stond gemonteerd. Die montage van overigens elders verricht. Zeer deskundig is de uitlaat nu flexibel en met minimale spanning onder de auto geplaatst. Hiervoor was het nodig een steuntje te lassen. Tevoren was hiervoor geen tijd gereserveerd. Maar de reparatie werd toch aansluitend aan de APK gedaan.

zeer klant verdelijk

Heeft alles voor de klant over en staat meteen klaar

Deze garage is top. Als je komt, wordt het altijd opgelost. Prima.

uitstekend

deskundig, vriendelijk, en betrouwbaar.

Vandaag onverwacht bij de garage: monteur staat weer direct klaar!

Zoals eerdere bezoeken aan Den Hartog, niets dan lof.

Goede communicatie: heldere uitleg van de gestelde diagnose, de uit te voeren werkzaamheden en de te verwachten kosten.

Wederom weer goed geholpen.

Snel geholpen en de prijs is goed.

Vriendelijk snelle service

Ambachtsweg 10