Goede service en heldere communicatie

Prima ervaring.

Super service

Gewoon de perfecte service

Zeer goede service en heel prettig contact.

Vriendelijke en attente garage, flexibel met afspraak maken én aanpassen waardoor APK toch ruim op tijd in orde was (ondanks dat ikzelf laat was met maken van een afspraak). Goede service bij onderhoudsbeurt. Zeer alert / attent door even contact te zoeken met m’n vorige garage om onderhoudshistorie goed te kennen. Top!

Alles geregeld

APK en een beurt

Super garage

Altijd prima geholpen

super snel goede service

we moesten nieuwe koplanmpen kwamen aan gereden en waren gelijk aan de beurt super!

Ze staan altijd voor je klaar

Je merkt dat als je de garage in komt je welkom bent. Goede sfeer hier staat de klant nog echt centraal. TOP

Uitstekend werk!

Professionele reparaties,zeer vriendelijk personeel!

Eerste keer hier, prima service !

Helder verhaal. Geen gedoe.

snel en probleem opgelost

ben snel en vakkundig geholpen

Uitstekend!

Snel en accuraat is de schade aan mijn auto weggepoetst.

snel en goed!

's Ochtends om 8.30 tot de tot de ontdekking dat mn bodemplaat los lag... De Hartog gebeld en die waren er binnen 15 minuten. Aut naar de werkplaats gebracht en binnen een half uur weer op weg. Superservice voor een prima prijs!

zeer goed

Ze staan altijd direct voor je klaar, ook met goed advies.

Vakmanschap en service van de allerbeste soort.

Een bedrijf met voortreffelijke service. Mijn auto heb ik ooit bij Den Hartog aangeschaft en eenmaal per jaar kom ik graag terug voor servicebeurt en APK. Ik wordt er altijd hartelijk ontvangen. Geen overdreven gevlij. No nonsence. Kwaliteit. Daar houd ik van. En omdat ik van ver kom mag ik altijd in de geriefelijke salon plaats nemen met een bakkie koffie en wachten tot de auto weer klaar is. Bij het instappen gisteren zag ik tot mij verrassing dat er ook nog even een stofzuiger door het interieur gehaald was.

Vriendelijk en mijn kapotte lamp meteen gemaakt!

Zie hierboven.

Ervaren, vriendelijk en nette garage

Ze weten waar ze het over hebben. Alles wordt goed onderzocht en nagekeken. Hele goede service en aardige mensen die je graag willen helpen. Ik raad deze garage iedereen aan!

Wat weer netjes zoals altijd.

Zoals de titel doet vermoeden.

probleem met remlichten werd direct verholpen

Probleem met de remlichten direct verholpen

Grandioos.

Klantvriendelijk, duidelijk in afspraken, transparant in afwikkeling, service bij aflevering is 👍.

Altijd servicegericht en deskundig

Extra werk ivm derde remlicht, geen probleem. Meedenken en meerekenen met bandenkeuze/wissel/oplossing, geen probleem.

Vriendelijk en duidelijk

Prima garage, altijd vriendelijk en behulpzaam

Top gedaan weer Auto een kleine beurt gehad niks bijzonders aan de hand Kunnen weer kilometers maken

Super vriendelijk

Voor het eerst hier geweest en een goed gevoel hierover.. aanrader

Altijd vriendelijke behandeling!!

Netjes geholpen en uitleg van het mankement

Duidelijke uitleg en de auto op tijd klaar.

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein