Superrrr tevreden

Ik heb een oldtimer (Burton op basis van 2cv). De techniek is nog van vroeger en ook daar gaan ze meer dan uitstekend mee om en denken ook goed mee naar oplossingen. Ik ben superrr tevreden

Prima de auto kunnen afleveren en weer ophalen na een APK en beurt. De melding dat de auto gereed was kwam per SMS, had ik niet verwacht. Ik dacht dat er een telefoontje zou komen. Maar het resultaat is hetzelfde.

uitstekende service

Deskundige vakmensen geen leen auto aanwezig andere oplossing.

Als vanouds weer correct en vriendelijk geholpen. Goede service.

Als vanouds weer correct en vriendelijk geholpen. Goede service.

Heel snel en op een geweldige manier geholpen

Nog dezelfde dag kwam een monteur aan huis met een nieuwe accu en heeft deze meteen geplaatst

Prima Service

Zoals altijd is het makkelijk om een afspraak maken en erg flexibel. Op zich goede communicatie over de te maken kosten, maar het was fijn geweest als bij het afspraak maken al bekend was geweest dat het een extra grote beurt moest zijn. Dat zou het voordeel van een vaste klant bij de garage moeten zijn. Dat ik mijn auto nu een dag extra moest missen, was een tegenvaller, maar ook hier super relaxte flexibiliteit en werd snel een, niet in rekening gebrachte, leenauto geregeld. Keurige afhandeling en een schone auto retour. Fijn.

Prima vakgarage met professionele medewerkers

Hier mijn Subaru Outback gekocht voor een nette prijs en ben met een goed gevoel over deze garage naar huis gereden. Ook toen ik extra velgen nodig had voor mijn winterbanden heeft Kees ons weer erg goed geholpen en een prima service verleend, zowel in de communicatie, de vriendelijkheid en de prijs.

prima service

altijd leuk zaken doen op de Ambachtsweg

Goede service en duidelijk in alles.

Goede service en duidelijk in alles.

Onverwacht met probleem bij garage. Ter plekke snel opgelost!

Uit mijn jarenlange ervaring bij dit bedrijf blijkt dat ik enorm tevreden ben w.b. de service en persoonlijke benadering.

Men doet wat men tevoren heeft besproken

Ik kan van de garage op aan.

Fijne garage

Altijd netjes, snel en correct.

Héél Plezierig

Als alle autobedrijven zo'n instelling zouden hebben als bij Den Hartog, zou de wereld er veel plezieriger uitzien. Toevallig was het tijdens de 3e wereldoorlog overval van Covid-19! Bij deze mannen kan je echt onderduiken. Onder de bezielende leiding van Kees Den Hartog (Christiaan Horner) kan men het team (Scuderia Torro Rosso) met de deskundigheid, inzet (pitstop 2,4 sec.) vriendelijkheid, service en coulance toch echt vergelijken met "the winning team 2020" Bedankt Kees, wat een wegligging en drive heeft mijn nieuwe bolide. 1000x Dank Donald. :-)

Goed meegedacht en vriendelijke service!

Auto gebracht voor APK en klein onderhoud. In goed overleg bepaald wat er wel en niet gedaan ging worden, er werd goed meegedacht, geduldig en vriendelijk. Zeer tevreden!!

Ik ben wederom keurig geholpen

Glanzend en veilig weer op tijd klaar.

goeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

Ik wilde voor mijn auto een APK en kleine beurt en kon mijn auto s'morgens 09.00 brengen. Werd vriendelijk ontvangen en gaf mijn sleutel en ging weer weg. Ik werd binnen no time gebeld wat de mankementen waren en kosten zouden worden en of ik dat wilde. Stemde toe met het onderhoud wat moest gebeuren want sommige kosten wist ik al dat die kwamen door dat ik al bij jullie was geweest voor check van te voren. S'middags kon ik hem weer ophalen en hij was keurig nog zelfs schoon gemaakt Toppie heb al vanaf 1975 een auto ( niet deze hoor ) en heb vele garages gehad maar dit was echt TOP. THANKS Vriendelijk personeel en goede service Ik ben zeer tevreden

prima garage

prima service goede behandeling

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit

Klant vriendelijk

Prima service op zeer klantvriendelijke basis

Gelet op inmiddels jarenlange ervaring met Kees en zijn mannen heb ik het volste vertrouwen dat alle werkzaamheden weer goed zijn uitgevoerd. Een mooie schone auto ontvangen is weer dat kleine pluspuntje.

vakmensen

Motorstoringslampje Fiat Punto. Auto gaf aan 'laat motor controleren'. Het was snel gevonden, snel hersteld. Een onderdeel wat was vervangen in de gedachte dat het daar aan lag, is weer gedemonteerd en niet in rekening gebracht! Chapeau!

Mijn ervaring met Den Hartog Autoservice is in 1 woord PRIMA

Kom al jaren bij Kees, en het is altijd goed.

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein