Heel erg goed

Zeer correct en eerlijke prijs

Altijd prima service...

Altijd welwillend en flexibel.. En ook als mijn telefoon weer eens “ ontkoppeld “ is... Zorgen zij dat ik weer kan telefoneren in de auto...

geweldig is de service

Super bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor de "nieuwe"auto die we hebben gekocht.

Uitstekende service!

Een onverwachte klacht werd direct onderzocht en opgelost. Veel waardering voor Kees en zijn medewerkers.

Heel Goed

Onze Fiat 500 moest APK gekeurd worden, en er bleken zaken te zijn die wel vervangen moesten worden. Netjes over geïnformeerd of het accoord was, en uiteindelijk een kostenindicatie afgegeven die nauwelijks afwijkt van de uiteindelijke factuur, en deze was goed gespecificeerd, waaruit ik kon opmaken dat er reële tarieven en uren zijn geschreven. En de APK keuring als korting heb mogen ontvangen. En binnen de gestelde tijd had ik weer de beschikking over onze auto. Ik was tevreden, en ben nog steeds tevreden over deze garage.

Snel en deskundig geholpen.

Toppie

Ik kwam voor een nieuwe benzine dop en vroeg tegelijk iets over mijn airco. Nu werd gelijk gefiks en was ook nodig dus ik was helemaal blij. Ik kom bij Den Hartog pas sinds 2019 omdat ik toen een Fiat had gekocht en ben hier dus toen de 1 ste keer geweest, maar mij raken ze niet meer kwijt erg behulpzaam en vriendelijk personeel en goede service.nogmaals TOP.

Meteen kijken wat er aan de hand was met mijn auto.

Ging zonder afspraak naar de garage. Werd vriendelijk ontvangen. Gingen na korte wachttijd meteen kijken wat er aan de hand was en hebben daarna ook het euvel verholpen. Klasse!

Goede

goed en snel geholpen.

Zoals altijd prima

Goede garage prettig in omgang en goede kennis en ervaring Service gericht niks is te veel

Vriendelijke en goede service

Uitsyekend

Geweldig!

Prima service, goede communicatie, goed resultaat

Goeie afspraken vooraf, telefoon tijdens de sok over resultaat en overleg over wat te doen. Alles uiteindelijk helemaal naar wens!!

Goede service en vriendelijk

Directe hulp bij kleine probleempjes terwijl je wacht en prettig contact met oog voor klant. Bij grote beurt tevens kosteloos schoonmaakbeurt .

Zeer vriendelijke en nette service

Zeer vriendelijke en nette service

Geweldige service!

Op zoek naar een Fiat 500C terechtgekomen bij Den Hartog. Na een hartelijk ontvangst door de eigenaar een geslaagde proefrit gemaakt in een in uitstekende staat verkerende knalrode 500C. Ook de overeengekomen prijs kwam snel tot stand en was naar tevredenheid. De aflevering vond plaats tijdens zijn vakantie en het was geen enkel probleem om daarvoor naar de zaak te komen. Dank voor de goede service, merci beaucoup!

Uitstekende dienstverlening

De communicatie was vriendelijk en goed, afspraken werden duidelijk gemaakt en nagekomen, de camperbus werd conform afspraken gemaakt en door de expertise was een kapot onderdeel gezien en vervangen. Helaas was 1 dingetje fout gegaan, maar dat was snel weer verholpen.

Super Service

Als de auto tijdens mijn vakantie klaar was geweest, had het een 10 geweest.

Heel goed

Goeie service

Vriendelijk en betrokken

Kan altijd binnenvallen. Kwaliteit telt.

ik komt al jaren je kan naar binnen lopen met vraagt en word altijd vriendelijk geholpen

Je wordt snel geholpen, ook al heb je geen afspraak. Dus echt top.

Heel erg goed.

Werd zeer goed geholpen en goed advies.

Goede ervaring, dik te treden met onderhoud auro

Zijn dik te vreden met deze garage,

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein