Betrouwbaar, snel en altijd in orde!!

Betrouwbaar, snel en altijd in orde!

Super fijne behandeling

Hele prettige vakbekwaamheid in het totaal

Vriendelijk geholpen en gelijk

Geweldig geholpen door de jaren dat ik bij jullie kort om top.

Geweldig geholpen door de jaren heen dat ik daar klant ben. Top service.

voor de zoveelste keer uitstekend geholpen

weer uitstekend geholpen.

Wat een leuke garage

De garage komt heel betrouwbaar over en zijn heel makkelijk war betreft afhalen van je nieuw aangekochte autootje. Ze hadden een leuke verrassing bij het afhalen maar dat blijft een verrassing.

Snelle actie

Ik had een Nederlandse gebruiksaanwijzing nodig voor mijn geïmporteerde hymer Sydney. Op fiat ducato 1.5 automaat. Super vlot geregeld. Kees , bedankt.

Banden wissel en winter check prima gedaan. Accu moest worden vervangen snel geregeld

Goede service Snel geholpen

Goed, precies en vriendelijk

Dit x wel een prijzig bezoekje maar er moest dan ook e.e.a. gebeuren. Verder goed toegelicht en snel gerepareerd.

Tevreden

Al jaren tevreden

Super goede service

Neemt alle tijd

Topgarage

Betrouwbaar

Den Hartog denkt met je mee. Afspraak om terug te bellen kan beter.

Altijd zorgvuldig en vriendelijk.

Vandaag bij twee auto s de winterbanden laten monteren. De afspraak maken daarvoor ging al vlot en pleziering. Het wisselen ging ook weer vlot en nauwkeurig. Ook het informeren over hoe het er voor staat met de gewisselde banden is prettig. Goed advies op een plezierige manier gebracht. En dan algemeen. Het valt altijd weer op hoe schoon en opgeruimd het overal is in het bedrijf.

Goede service.

Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen.

Prima service!

Goed geïnformeerd, goed geholpen en een fijn bakje koffie tijdens het wachten :)

Staan altijd voor je klaar wat een service

Persoonlijk en oprecht

Altijd een extra service, vanuit klantgerichtheid. Top

Uitstekend als altijd!

Persoonlijke aandacht voor de klant!

Super service

Super goede service en heel veel kennis van de auto. Correcte manier van omgaan met klanten.

Snel, vakkundig en zeer klantvriendelijk

Adequaat en snel geholpen

Klein defect is direct verholpen

Super tevreden!

Vandaag mijn fiat punto mogen ophalen voor een mooie prijs gekocht. Goeie service en zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

Onderhoud en reparatie top gedaan.

Als gewoonlijk mijn auto voor onderhoud en een noodzakelijke reparatie weer bij Den Hartog gebracht. Alles weer als altijd perfect afgehandeld.

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein