Vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar

Eerlijke informatie over de aangeboden auto en over degene die we in wilden ruilen. Ruimte voor een goede proefrit. Redelijke prijs, geen poespas en snelle service met overzetten kenteken. Auto geleverd met nieuwe APK, een een mooi boeket

Zoals gebruikelijk: prima!

Heel goed en prettig

Vriendelijk en accuraat

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan zowel telefonisch als in de garage. Goede uitleg wat er aan de hand is. Kortom. Een fijne garage om naar toe te gaan.

Voor onze fiat500c al vele jaren dé garage

Bedankt weer, ook voor het wassen van de auto!

Fantastisch!

Zaterdagmiddag probleem. Garage was al dicht maar toch direct geholpen. Prijsopgave en factuur 1 op 1 match.

Je wordt keurig geholpen. En zijn altijd vriendelijk.

Netjes in overleg alles uitgevoerd.

Omdat het niet in een dag lukte. Netjes een kernactiviteiten kunne gebruiken. Vriendelijk geholpen

Top moteur

Gela is een topper!!!

‘t zijn de kleine dingen die het doen...

Je brengt je auto voor een APK en een kleine beurt en je krijgt ‘m gewassen terug, met gepoetste banden en gezogen matjes. Geweldig!

Kan niet beter

Denkt altijd mee, heeft het beste voor met de klant

goede service

auto heeft grote beurt gehad maar is ook gelijk gewassen en binnen gestofzuigd prima

Goedemorgen service zoals gewoonlijk

Vlotte behandeling van het verwisselen van ruitenwisser

Prima geholpen

Ik werd goed op de hoogte gehouden met de uit te voeren werkzaamheden en de kosten

Zoals altijd, snel geholpen

Zoals altijd, snel en goed geholpen Weinig woorden verder nodig, altijd goed.

Professional en meedenkend

Goede service, werd direct geholpen terwijl ik zonder afspraak kwam ' binnenvallen' . Vervanging lam

Goede service, erg flexibel!

Correct geholpen

Netjes geholpen en ben direct opgebeld dat de bestelde onderdelen binnen waren

Erg prettige, no nonsense garage. Een aanrader

Prettig in contact, behulpzaam en vakkundig. Prettige, no nonsense garage. Een aanrader.

Netjes geholpen! Ze hadden eerst gebeld over de kosten van de apk en daarna pas gehandeld. Kreeg een schoon gewassen auto terug! Hier een tevreden klant!

Deskundig, zeer klantvriendelijk

Deskundig advies, zeer klantvriendelijk

Vriendelijk geholpen en goede service!

Deze week een occasion gekocht bij Den Hartog Autoservice. Het hele proces is fijn gelopen. De proefrit inplannen was super flexibel en we werden vriendelijk ontvangen. Er bleek een vergelijkbare auto beschikbaar en daar was ok duidelijk advies over. Toen we besloten te kopen was de auto na twee dagen al klaar om mee te nemen! De kleine mankementen die we nog aantroffen tijdens de proefrit werden verholpen binnen deze tijd.

Zeer klantvriendelijk

Afspraak ivm sneeuw op dezelfde ochtend afgebeld, direct nieuwe afspraak ingepland. Wordt voor afwijkende bevindingen eerst gebeld voor overleg voordat ze verder gaan.

Heel erg service gericht

Direct geholpen met bijzonder goede service

uitmuntend vakwerk

Mijn auto is zonder enige poes pas snel gerepareerd. Super snelle service en deskundigheid. Heel erg tevreden met autobedrijf Den HARTOG.

Topservice

Goede service!!