top service

netjes en correct geholpen met de welbekende service

Zoals altijd, prima service

Hier wordt gekeken naar wat voor onderhoud de auto echt nodig heeft. Betrouwbaar bedrijf. Als extra service ook nog je auto wassen. Top.

Prima bedrijf

Hele goeie service gelijk geholpen met banden wisselen kom graag bij dit bedrijf

Je wordt altijd goed en snel geholpen.

Altijd vriendelijk, en komen hun afspraken na. Van ochtend gebeld een uur later hangt de nieuwe demper onder mijn auto!! Top.

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen.

Voordat er aan de auto gewerkt gaat worden, altijd overleg en een opgave van de kosten.

Zoals altijd goed geholpen.

Kan altijd terecht voor vragen of problemen. Afspraken kunnen snel gemaakt worden. goede service.

fantastische garage!

Prima service. Prima koffie. Technisch goed personeel. De eigenaar is een techneut. Dus geen commerciële instelling. Maar echt oplossingsgericht bedrijf en persoonlijk klant contact.

prima behandeling

afspraak goed te maken koffie staat altijd klaar

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Afspraak voor winterbanden werd direct geholpen.

bedrijf met passie voor auto

Ik ben met Maserati QP M139 naar Den Hartog gegaan. Wat ik prettig vind is dat het down to earth team is, willen eerlijk uitzoeken wat er mis is en denken mee om het goed en betaalbaar te houden. Wat beter zou kunnen is communicatie rond voortgang/tegenslag. Zeker een bedrijf die je het gunt en niet zullen teleurstellen

Perfect!

Alles gedaan conform afspraak...

Vaklui met kennis van zaken

Deskundig personeel, denkt mee met de klant.

Keurig werk, klantvriendelijk

Afgelopen donderdag de Fiat 500 van mijn vrouw voor een grote onderhouds beurt naar Garage Den Hartog gebracht. Werkzaamheden waren keurig uitgevoerd. Leenauto stond klaar zoals afgesproken. Auto was s middags op tijd klaar. Personeel is erg klantvriendelijk. Goede toelichting van de factuur en uitleg van de werkzaamheden.

Zeer goed betrouwbaar komen hun afspraken na werd netjes geholpen ga zeker de volgende keer terug

Uitstekende service

Ik kom al jaren bij de garage van Kees, iedereen is vriendelijk en servicegericht. Ze denken in alles mee en ze hanteren (naar mijn idee) redelijke prijzen, er zit nooit een addertje onder het gras. Ik vind het een Top garage en beveel ze aan iedereen aan!

No nonsense garage. Goed en eerlijk

Dit is een garage waar anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Aardige mensen, goede service, kwalitatief onderhoud en een normale prijs.

Prima service aan mijn auto.

ok

Wat een vakkundigheid straalt men uit!

Vakmanschap, kennis van zaken, goede voorlichting en toelichting op de reparatie. Bereidheid om mee te denken met de klant!

top service

Vrijdag eind van de dag gebracht koppelingsplaten kapot maandag klaar top!!

Goede uitleg over reparatie en kosten.

Altijd tevreden. Ben altijd al klant Den Hartog.

Professioneel.

Makkelijk in het maken van een afspraak, en vakkundig en vriendelijk personeel.

vriendelijk

Op vrijdag had ik gebeld en kon op maandag komen. Op tijd geholpen zoals altijd.

old scool

volledige tevredenheid met deze garage. service zoals het altijd was en altijd zou moeten zijn. een lichtend baken in onze huidige vlakke maatschappij. zeer tevreden met dit warme bad.

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein