Top service!

Super fast service, clear explanation of the problem and how it will be fixed. Plus, good coffee :)

Snelle service met iets extra's

Je kan snel terecht als het nodig is en doen als service ook wat extra's voor je!

Je wordt netjes geholpen en alles gaat in overleg.

Goed werk, volgens afspraak.

Uitdeukwerk en spuitwerk. Geen verschil te zien met de situatie voor het ongeval. Binnen de termijn, binnen de afspraak over de kosten. Perfect werk.

Vriendelijk, klantgericht en meedenkend

Kees heeft mij erg goed en snel geholpen met het taxeren van mijn auto. Ik ben erg blij met en geholpen door het resultaat!

Goede service.

Slechte ontvangst, wel goed geholpen

Bij het afleveren van mn auto werd ik geholpen door iemand die daar geen zin in leek te hebben en eigenlijk zo snel als kon weer aan het sleutelen wilde. Werd niet naar het probleem gevraagd of leenfiets aangeboden, daar vroeg ik zelf maar om. Ik voelde me ook bezwaard om te vragen of hij het zadel op hoogte kon zetten. Werk wat ze verder deden was goed. Snelle analyse van het probleem en duidelijke uitleg. Vond het belletje erg professioneel.

zoals altijd snelle service en betrouwbaar

zoals altijd snelle service en betrouwbaar

top

top bedrijf staan altijd klaar voor je

Kort maar krachtig

De aanname van de auto voor APK, de communicatie tussendoor en de afhandeling erna waren duidelijk en professioneel.

klantvriendelijk en duidelijk

Pechhulp ervaring heel gunstig, onderhoud in garage ook goed. Als er iets is wordt er keurig contact opgenomen om e.e.a. door te nemen

Zoals altijd top !!

Ze nemen de tijd en zijn eerlijk en open onder het genot van een bakkie haha verder vak bekwaam en service gericht !!!

Zoals altijd super goed geholpen !!!

Direct geholpen met acuut probleem !!! Vriendelijk team van vakmensen… ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen !

Echte vakmannen, een fijne garage, goede uitleg en terugkoppeling. Top.

Echte vakmannen, een fijne garage, goede uitleg en terugkoppeling. Top.

Goed geholpen!

Betrouwbare garage.

Ik ben hier nu al 2 jaar klant. En ik heb niets te klagen,eerlijk en betrouwbare garage.

Vakkundig, betrouwbaar, betrokken en zoals altijd een hartelijke ontvangst.

Kleine beurt met onverwachte reparatie voor de remmen. Veiligheid staat voorop bij Den Hartog Autoservice, tegen normale markt conforme prijzen.

Goed en betrouwbaar bedrijf !! Ik kom er graag.

Goede service en betrouwbare mensen.

Top service!

Best

De service was zeer professioneel

Vandaag de olie ververs van de Fiat Tipo.. Twee geleden is bij de Fiat 500 zeer vakkundig de robot van de versnellingsbak vervangen werkt weer perfect. Schakeld nu weer geweldig.

Gedegen no nonsense betrouwbare service

Zoals elk jaar weer precies volgens afspraak vakkundig geholpen. Het is de rit van Terschelling naar Nieuwegein v.v. ten volle waard.

Goed ingespeeld op de wensen

Goede behandeling, aardige medewerkers, spelen goed in op je wensen.

Wat een fijne garage

Ze leveren uitstekende service aan mijn bedrijfswagens. Zonder poespas en altijd correcte onderhoud en fijn contact

Heel goed

Snel geholpen altijd vriendelijke mensen

Ik ben goed geholpen.

Ambachtsweg 10