Altijd op de juiste manier geholpen met veel expertise.

Altijd staan ze voor je klaar , en voor een praatje

De service en snelheid is altijd goed, zeer prettig om zaken mee te doen.

Vriendelijk en deskundig

Goed, alleen moet men schoner zijn Als men plaats neemt in de bestuurders stoel. Alles plakte van de viezigheid. Tevens opletten met een camper dat er een huisje opzit, waren wat spullen omgevallen en stuk. Wel deskundige voorlichting, waardoor ik sommige controle punten niet hoefde te doen, scheelde mij weer geld

Goed geholpen

Goede dienstverlening

Vriendelijke mensen en het werk wordt keurig uitgevoerd

Snelle service

Top!! Zoals elke keer.

Zeer tevreden,

Zeer snel normale kosten en professioneel

auto neergezet en sleutel afgegeven. In de loop van de dag betaald en sleutel weer meegenomen. Auto was gewassen. Prima dus.

Reparatie goed uitgevoerd maar was veel te duur

Ben al enkele jaren klant bij den Hartog vriendelijke mensen en goed werk, al zijn de reparatie prijzen altijd aan de hoge kant. De laatste reparatie was een thermostaat vervangen bij een fiat panda Tot mijn grote schrik waren de kosten €222,50 Vandaag navraag gedaan bij 2 andere garage bedrijven de prijzen waren respect. €75,00 en €89,50 zeer teleurgesteld !!

Zeer vriendelijke mensen. Goede service

Doen niet meer dan nodig is. Als het nog niet hoeft zeggen ze het eerlijk. Heel prettige sfeer. Alleen deze vraag komt wel erg snel. We hadden hem nog niet eens opgehaald!

Betrouwbaar en klantgericht

Den Hartog Autoservice is een betrouwbaar garagebedrijf en is meedenkend en transparant. Geeft vooraf inzicht in de te verwachte kosten en geeft daarbij een goed advies. Kortom op en top professioneel !

Vlot en goed geholpen

Lekke band en afspraak gemaakt voor twee nieuwe achterbanden. Tip van de garage doe de nieuwe banden voor en de oude voorbanden naar achteren gezien de voorwiel aandrijving van uw auto. Uurtje wachten en klaar.

Uitstekend werk geleverd aan de camper.

Een goed adres gevonden voor de servicebeurt en APK voortaan.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Eerlijke prijzen, prima service, vooraf weten waar je aan toe bent!

Alles binnen korte tijd perfect opgelost!

Mijn brandstofpomp lekte bij de sensor. De brandstofpomp met sensor zijn vervangen.

Heel goede ervaringen.

Prima, goed contact en advies.

Klantvriendelijke ontvangst en snelle service. Kom er nu al een aantal jaren en rij daar met een gerust hart een stukje verder voor

Niet steeds elke keer als ik bij de garage ben geweest, zo'n mailtje sturen. Als ik de garage niks vond, dan kwam ik daar niet tien tallen jaren.

De uitstekende service… ‘t begin te wennen

Vandaag APK met tegenvallers. Ondanks de noodzaak tot monteren van nieuwe onderdelen toch netjes klaar om 17.00 uur. Dat vind ik toch wel heel goed

altijd vertrouwd bij Den Hartog Autoservice

Ik kom er steeds terug, dus ze kennen mijn auto. het gaat snel, secuur, als er iets moeilijks is overleggen ze de kosten. Toen ik Corona had klwamen ze mijn auto zelfs halen voor de APK en de beurt. En ik woon 15 km verderop.

Staan voor je klaar

Kom er al jaren

Zeer goede service, en erg vriendelijk

Klantvriendelijk

Huishoudaccu van de camper werd doorgemeten (bleek stuk) zonder kosten te berekenen. Nieuwe accu werd dag later gemonteerd waar ik bij stond. Goeie service

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein