Snelle service en netjes afgeleverd

Nadat ik met mijn eigen garage gebeld had en daar pas na de keuringsdatum terecht kon heb ik Den Hartog gebeld. Hier kon ik binnen een week terecht. 's Ochtends heb ik de auto gebracht, 's middags werd ik netjes gebeld dat de auto klaar was. De auto is APK-gekeurd en heeft een kleine beurt gehad, de grootste verrassing was dat de auto ook van binnen schoongemaakt is! Hartelijk dank.

Snelle service en netjes afgeleverd

Nadat ik met mijn eigen garage gebeld had en daar pas na de keuringsdatum terecht kon heb ik Den Hartog gebeld. Hier kon ik met een week terecht. 's Ochtends heb ik de auto gebracht, 's middags werd ik netjes gebeld dat de auto klaar was. De auto is APK-gekeurd en heeft een kleine beurt gehad, de grootste verrassing was dat de auto ook van binnen schoongemaakt is! Hartelijk dank.

Goed zo als altijd

Staan altijd voor je klaar , en even tijd voor een praatje , en de service is goed

Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf

Voor bandenwissel en opslag hoef je zelf thuis niet te stoeien, want dat kan je beter uitbesteden aan Den Hartog.

Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf

Voor bandenwissel en opslag hoef je zelf thuis niet te klooien, want dat kan je beter uitbesteden aan Den Hartog.

Bij APK goede algehele inspectie

Bij APK keuring ook goede inspectie

Fijne vakmensen, hier zit je goed met een Italiaanse auto

Eerlijke prijzen, goed vakmanschap.

Zoals altijd helemaal goed.

Zoals altijd helemaal goed.

Snel en goed geholpen

Ik kan hier altijd terecht als er iets mis is met mijn auto, kleine dingen worden meteen geregeld. Erg vriendelijk!

altijd goede service

altijd goede service en vakbekwaam

Duidelijk, helder

Fijn

Zeer professioneel

Staan altijd voor ons klaar, professioneel en vriendelijk.

Snel en vakkundig

Al een aantal jaar tevreden met de auto en de service!

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein