geweldig bedrijf

geweldige service

Snelle service

Ik kwam om een bandje af te geven voor reparatie, maar die hebben ze maar meteen gerepareerd en netjes terug onder de auto gezet. Vriendelijk en snel.

Als altijd goed geholpen!

Prima en snel geholpen. Banden bleken toe aan vervanging, dag later kon ik al terecht. Waardeer ook dat ik de auto keurig gestofzuigd terug kreeg!

heel goed

snelle. vakkundig en vriendelijke servive

Zie hieronder

Prima service op oudjaar-zaterdag!

Very professional garage

I have been very well attended by the person at the garage. I've received clear info on what to expect with my car repairs and what would be the cost. The person even showed me the issue. Everything was perfect! Thank you very much

Topservice voor een goede prijs

Vriendelijk, snel en betaalbaar

Zoals altijd, keurige service

Afspraak maken gaat altijd correct en vervolgens wordt het werk keurig uitgevoerd. Zeer vriendelijk personeel!

prima garage

Kom al jaren bij Kees.Prima service en wordt altijd keurig geholpen.

Snel, kundig, plezierig!

Snel, kundig, plezierig!

Erg goed!

Vakkundig personeel!

Zoals altijd helemaal top

Zoals altijd helemaal top

Duidelijke communicatie

Fijne mensen, duidelijk in de communicatie

Goed en snel geholpen

Ben er al een aantal keer geweest, voor verschillende reparaties of bandenwissels. Altijd goed geholpen en voor een goede prijs. Banden worden netjes binnen opgeslagen. Ik kom er zeker terug( en niet alleen omdat de banden er opgeslagen liggen) :)

Goede service.

Komt er al jaren. Geen klachten.

Goed geholpen.

Duidelijke afspraken omtrent reparatie.

Super fijne garage

Uitstekende service, klantvriendelijk!

Uitstekende service, klantvriendelijk

Direct geholpen.

Direct geholpen.

betrouwbare werkplaats die goed adviseert

Ik kom al vele jaren bij Den Hartog Autoservice. Telkens goed geholpen en geen onnodige reparaties. Goede adviezen.

Snelle service en netjes afgeleverd

Nadat ik met mijn eigen garage gebeld had en daar pas na de keuringsdatum terecht kon heb ik Den Hartog gebeld. Hier kon ik binnen een week terecht. 's Ochtends heb ik de auto gebracht, 's middags werd ik netjes gebeld dat de auto klaar was. De auto is APK-gekeurd en heeft een kleine beurt gehad, de grootste verrassing was dat de auto ook van binnen schoongemaakt is! Hartelijk dank.

Wordt altijd vertelt wat er gedaan moet worden en het kostenplaatje.

Goed.

Goed.