APK Camper goed gereld

Snel en goed gereld volgens afspraak. Lekkere koffie erbij en prima kunnen werken terwijl je erop wacht.

Afspraken nakomen en de kluit niet belazeren.

Woon vanaf nu in Zeewolde maar zolang ik nog Fiat rijdt, zal ik bij deze garage terugkomen.

Binnenrijden en gelijk geholpen worden

Binnenrijden en defecte lampen vervangen

Prima, betrouwbare dienstverlening

in 1 woord TOPBEDRIJF

Keurig gebeld over de verloop van apk en evt reparaties

Perfecte service

Onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd

Niet persé de gopedkoopste, wel de beste

Mijn auto rijd weer als nieuw, zelfs de kleedjes waren geklopt! helemaal fijn.

Prettige en vakkundige mensen

Goed en proffesioneel geholpen.

Klant vriendelijk.

Goede service, makkelijk te bereiken,klant gericht. Vriendelijke medewerkers,professioneel.

Fantastisch!

Er moest veel gebeuren aan mijn Fiat Panda uit 2011. De hele versnellingsbak moest in en uitgebouwd worden ivm olielekkage wat effect had op de versnellingsbak. Wanneer ik 's ochtends wegreed en bijv. file reed haperde de auto erg in zijn 1. Krukaskeerring, remschijven en zelfs de thermostaat ook nog ivm lekkage. Kortom, enorme operatie. Maar ik heb nu weer een autootje als nieuw, zo fijn!! Toen ik 'm vanochtend afhaalde zag ie er ook nog superschoon uit, t/m de wielvelgen aan toe. Ik voel me überhaupt al erg rijk met een auto in bezit, echt luxe maar nodig voor mijn werk, en nu superblij, dankjewel!

Betrouwbaar en deskundig

Wij komen al vele jaren bij Den Hartog Autoservice. Ze staan altijd voor ons klaar, zijn deskundig en vriendelijk. Bij ophalen trof ik een schone auto aan. Als dat geen service is.....Top!

Uitstekende garage

Bij acute problemen altijd direct hulp, klantvriendelijk personeel, ik heb alle vertrouwen in deze garage!

Top!

Heel goed geholpen met onze net aangeschafte camper

Excellent

Fast, precise and high quality

Goed geregeld.

Heldere communicatie en prima snelle service!

Vriendelijk en correcte service

Vandaag een grote beurt voor mijn DS3 door Den Hartog laten verzorgen. Auto had verder geen extra zorg nodig. Ook de zomervelgen weer laten plaatsen. Was vlot afgehandeld. Iedereen is er vriendelijk en het riekt er niet naar neringzucht. Kortom een prettige zaak.

gewoon perfect

altijd goed en snel geholpen

Prettig en snel geholpen

grote deskundigheid

Goede communicatie en prettige mensen

snel geholpen

kundigheid en vlot herstel en inzicht bij autoreparatie

Goeie Service

Wij hebben een goeie samenwerking met Kees en de overige medewerkers van de heer Den Hartog. Hoeft niet te lang te wachten op een service beurt of wat dan ook. Naast monteur zijn ze ook goed in elektrische gereedschappen. Denk aan waterzuigers van mijn bedrijf. Min punten wij missen over het algemeen een leen auto . Hartelijk groet, SchoonmaakbedrijfGSK BV Roy Kamta

goede service.

Onze camper laten keuren. Netjes gebeld over de extra kosten. Vriendelijk personeel!

Fijne service en goed advies

Prima ervaring en al enige jaren klant bij Den Hartog. Fijne service en advies van Kees.

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein