VRIENDELIJK PERSONEEL

VRIENDELIJK PERSONEEL!

Kwart voor vier met kapotte accu op de stoep; kwart over vier in mijn auto terug naar huis met nieuwe accu. Wat een snelle service!!!!!!

Snel en kundig

Snel en kundig

Altijd goede service

Ik kom hier al jaren en ik word altijd netjes geholpen!

zeer tevreden

In het vervolg is dit mijn garage!

Dit is een herziening van mijn eerdere negatieve review. Ik schreef dat uit irritatie, omdat ik al om een beoordeling gevraagd werd, voordat ik mijn auto terug had. Als garage voldoet u prima, ik kon prettig afspraken maken en de reparatie is tijdig en volgens afspraak geregeld.

Topvakmanschap

Altijd snelle hulp en uitstekende service

Zeer vriendelijk

Zeer correcte uitleg en afhandeling

Snel en goede service

Er was een probleem met mijn auto. En ik kon het de zelfde week nog geregeld hebben. Dat het op gelost is. Dus hele snelle en goede service.

prima gedaan

Goede service, vakbekwaam, vriendelijk

Nuttige adviezen over onderhouds planning en weer uitstekend werk verricht!

Onze camper op basis van een Fiat Ducato is al jarenlang in onderhoud bij Den Hartog. Doordat het contact prettig is, eerlijk wordt gecommuniceerd en het onderhoud uitstekend wordt uitgevoerd tegen redelijke prijzen, komen wij graag weer terug.

Vakkundig, vriendelijk en meestal snel beschikbaar

Zeer vriendelijke medewerkers die altijd vooraf even de mankementen en prijs doorspreken. Denken hierin ook mee bij hoge kosten dus afgezet worden zul je hier niet. Handige fiets te leen om even op en neer te kunnen zonder auto. De paar jaar dat wij onze auto's in onderhoud hebben altijd goed en vakkundig geholpen.

Bij urgente reparaties staan ze meteen klaar voor herstel.

Vakkundige werkplaats. Opvallend zijn de handelingen tot in detail juist uitgevoerd. Toch opvallend hoe dan het vertrouwen en waardering goed voelt. Daarbij hanteert het bedrijf acceptabele prijzen.

Heel professioneel en als er achteraf iets is dan aarzelen ze niet om het op te lossen!

Altijd goed

APK was weer top geregeld. Netjes gebeld dat die weer klaar staat. Goede monteurs en altijd in voor een praatje.

Goede service&ik ben snel geholpen.

Goede service&ik ben snel geholpen. Ook heb ik vakkundig advies gekregen.

Ook voor iets kleins rij je langs bij Den Hartog

Gewoon een koplampje vervangen, waar je lastig bij kunt, werd in no time gefixt.

Geweldige garage!

Voor mijn VW Up ben ik nu meerdere malen bij deze garage geweest op aanraden van familie. En het is inderdaad een geweldige garage! Ze denken met je mee om je niet onnodig op kosten te jagen, ze leveren uitstekend werk en dit zonder de kosten te rekenen van een dealer garagebedrijf. Een aanrader voor iedereen!

Gebeld dat auto voor apk moest. Direct vriendelijk te woord gestaan en snel geschakeld Alles goed geregeld en ook snel

Duidelijk, effectief, transparent, kwaliteit

Ik kan gewoon hun blind vertrouwen.

Duidelijke informatie en communicatie

Mijn auto voor APK en kleine beurt gebracht. Alle werkzaamheden werden goed gecommuniceerd en uitgevoerd.

Perfecte service

Mijn naam is Jan de Groot en ik was op vrijdag 29 september in Woerden om 2 racefietsen van mijn vrienden in te laden om vervolgens te vertrekken naar de Vlaamse Ardennen voor een weekend racefietsen (om daarna een lekker Vlaams biertje te drinken). Tijdens het inladen om 11.30 uur ontdek ik een schroef in het loopvlak van mijn rechter achterband. Paniek! Ik bel Den Hartog waar ik mijn Fiat in onderhoud heb. Om 12.00 uur rij ik het terrein op en om 12.05 staat mijn Fiat op de brug en wordt de schroef verwijderd en om 12.25 rij ik opgelucht richting Vlaamse Ardennen waar ik dan op de Ring Antwerpen 3 kwartier in de file kom, maar het vooruitzicht op een Vlaams biertje doet alle ellende vergeten. Mooier kan het niet. Dank DEN HARTOG.

Het bedrijf komt afspraken punctueel na!

Uitstekende service

Betrouwbare garage met deskundige monteurs. Fijne contacten

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein