Ik ben altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen.

Ik ben altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen. Zelfs met de kleine dingen en vragen helpen ze direkt.

Goede service en vriendelijke personeel

Goede en snelle service

Hebben ons snel en goed uit de brand geholpen met het slot probleem van onze camper.

Fijne goede service

Kom al 20 jaar of langer bij Kees , ook nog toen hij voor Dolf werkte,dus ik heb geen klachten. Prima garage, en toffe mensen.

De Panda kan weer een jaar door, met dank aan het team van Den Hartog Autoservice

Ruim op tijd een afspraak gemaakt voor de APK en een kleine onderhoudsbeurt. De Panda vroeg gebracht. Jan belde om te adviseren de remblokken te vervangen en de remvloeistof te verversen. Keurig! De auto was begin van de middag klaar. Na een telefoontje de auto opgehaald. Weer een jaar genieten van onze Fiat Panda!

Onderhoud en APK

Onderhoud en APK 1x bellen en afspreken 3 dagen later alles geregeld. Super

Gewoon goed

Vriendelijk Duidelijk Niet super duur vind ik

Altijd goed geholpen.

Service goed.

Snel geholpen

Bij onze Fiat Panda ging er een motor management lampje branden. We hebben Den Hartog Autoservice gebeld en we konden meteen terecht. Na het uitlezen werd de auto direct gerepareerd.

Snelle service en de storing is kundig verholpen.

Ik kwam met een storing bij den Hartog. Hij was bereid om direct een diagnose te stellen. De nieuwe spullen werden besteld en de volgende dag was de klus nar tevredenheid geklaard.

Zeer goed!

Kundig , vakmensen en denken met je mee!!

Keurig

Er wordt heel duidelijk gecommuniceerd, van te voren weet je wat het kost, en dat kost het dan ook. En ook nog eens vriendelijke mensen.

Heel goed

Koppeling vernieuwd + demontage en montage versnellingbak + reparatie versnellingsbak. Deskundig uitgevoerd voor een redelijk bedrag. Auto ongevraagd schoongemaakt, waarvoor dank!

Goed en vlug gewerkt

Goed en vlug gewerkt

Verstand van alles wat een ander niet weet.

Super service. Mankement van camper opgezocht met schema's en probleem geheel verholpen! Top vak lui. Bedankr

Goede service, geen gezeur, en heldere afspraken

Auto voor en beurt + apk weggebracht, goede duidelijke afspraken met duidelijke richtlijnen qua werkzaamheden, en een vlotte en goede service

goede service aandacht voor de klant

Zie boven

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel, weet waar ze het over hebben.

Klantvriendelijk en duidelijke communicatie

Altijd goede service en prettige manier van communiceren.

Geweldige personeel

Je wordt altijd correct geholpen

Wat een snelle service!

Ondanks drukte werd er toch tijd gemaakt om naar onze camperbus te kijken. Er was een raar geluidje bij het rijden. En het is gelukkig opgelost!

Staan altijd voor je klaar!

Ook nu weer prima service verleend en alles keurig geregeld.

Top bedrijf

Ambachtsweg 10