Goede communicatie. Netjes gewerkt. Zeer tevreden.

Altijd correct in afspraken en communicatie

Kundig en betrouwbaar bedrijf

Goede service voor onze camper en prettig contact

Onze camperbus is weer helemaal rijklaar na APK en kleine beurt!

Super service

Je wordt er altijd super geholpen

Goede deskundige garage

Gewoon degelijke garage met deskundig advies en goede service

Ze doen wat ze zeggen!

Alles klopt, prijsafspraak, tijd, uitgevoerde reparaties, etc Ga zo door.

Uitstekende service waarbij meedenken centraal staat

Groter onderhoud waarbij belangeijk o derdeel vervangen werd waar ze achterkwamen toen het “open” lag. Top.

Top service

Auto starte niet, monteur kwam nieuwe accu erin gezet en mijn auto rijdt weer . top service!!

Geweldig!

Altijd vriendelijk en kundig personeel. Je wordt snel geholpen en de kwaliteit is geweldig! Ik was altijd voor het onderhoud bij de merk dealer maar Den Hartog is veel beter. Bij de dealer waren er langere wachttijden en was de service veel minder persoonlijk.

Goed geholpen

Mij campertje is voor Apk en onderhoud bij u geweest en weer goed voor een jaar vrijheid en plezier.

Goed bedrijf,

Ze verzinnen geen extra kosten

Zadowolona

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam w 100'/,

Weer vriendelijk geholpen.

Weer vriendelijk geholpen.

Zeer goed.

De startaccu vd camper was kapot. Deze is netjes en vakkundig vervangen door jullie. Daarnaast hebben jullie nog meegedacht over een knipper storing in m'n dashboard vd km stand wat dat evt kan zijn. Zeer vriendelijke mensen. En top service.

Goed gerepareerd

klasse monteurs

Een bedrijf dat altijd voor je klaar staat.

In één woord geweldig

Wordt altijd prettig geholpen.

Wordt altijd prettig geholpen.

Goede service en klant vriendelijk

Goed geholpen.

Had een lekke band en gelijk geholpen

Klantvriendelijk

Meedenkend

Je kunt er goede afspraken mee maken en ze zullen geen werkzaamheden uitvoeren die niet nodig zijn.

Top service

Prima garagebedrijf

Zoals altijd weer correcte service!

Dit is de 2e keer dat ik hier kom. Ook deze keer weer keurig geholpen. Ik bleef wachten en kon prima werken in de wachtruimte. Helaas een steekproef maar daar kan Den Hartog niks aan doen. Al met al een aanrader.

Snelle hulp en goede en prettige communicatie

Ik had snel winterbanden nodig voor de vakantie, en Kees / Den Hartog Autoservice heeft me hier snel bij geholpen. En op een vriendelijke en efficiente manier. Al met al een goede ervaring, en goede winterbanden snel en goed gemonteerd gekregen voor de wintersport!

Prettige communicatie en perfecte service

Afspraak was makkelijk gemaakt. Naast de APK keuring ook overige werkzaamheden in overleg uitgevoerd. Leenauto was beschikbaar.

Den Hartog is gewoonweg top.

No nonsense, lekker praktisch en fijn in het contact. Den Hartog is gewoon een heel prettige en goede garage. Vakmannen.

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein