Heel goed

Mijn ervaring bij Kees is altijd goed

Fijne garage en goede service

Je wordt goed geholpen en zorgen goed voor je auto.

Prima en tijdige camper service!

Prima en tijdige camper service!

Plezierig bedrijf en werkt oplossingsgericht

Voor kleine en grote reparaties kunt u bij Den Hartog autoservice terecht. Vakkundig wordt het werk uitgevoerd. Je krijgt een goede service en Kees staat met z'n team altijd klaar.

Kleine onderhoud, winter check en APK

Wij hebben onlangs een tweedehands Fiat 500 gekocht en voor de eerste onderhoudsbeurt kozen wij voor den Hartog vanwege hun deskundigheid. Wij zijn zeer tevreden over hun professionele aanpak en levering.

Super geholpen

Accu was leeg en ben langs geweest. Monteur heeft auto gestart en accu gecontroleerd en alles was in orde.

Klant gericht.

Persoonlijke aandacht, en altijd correcte service en advies.

Hele goede ervaring met deze garage

Medenken mensen in deze garage en erg vriendelijke mensen

Zeer goede ervaring, snelle service

Mijn huishoudaccu in de camper liep snel in capaciteit achteruit. Gebeld met dit bedrijf en ik mocht gelijk langskomen. De accu is doorgemeten en bleek aan vervanging toe. De betreffende accu bleek voorradig en werd gelijk geinstalleerd. Al met al zeer klantgerichte en adequate service. Erg tevreden

Snel en vakkundig

Onze Croma (van Den Hartog) had versleten remblokken. Binnen een week kon ik terecht en de reparatie is heel snel uitgevoerd.

Alles super getegeld

Aangegeven wat vervangen/gerepareerd moest worden. Kreeg na 3 dagen keurig een sms-je, dat ik de camper op kon halen. Ook nog uitleg gekregen hoe de verwarming werkte. Kortom een super service

Zeer goed.

Nvt

Werk volgens afspraak gedaan.

Zoals altijd de afspraken nagekomen. Goed werk geleverd.

Vriendelijk en professioneel.

Wordt goed geholpen, denken mee en leveren prima werk voor een prima prijs. Niet onbelangrijk is dat ze nooit onnodige reparaties uitvoeren zoals standaard ruitenwissers bij apk of een waterpomp bij een distributieriem vervangen. Top

Vakmanschap is de standaard

De motor van mijn auto moest vervangen worden. Er werd een goede tweedehands motor gezocht en die is vakkundig ingebouwd.

Kundig bedrijf, met prima prijs kwaliteit verhouding.

Vriendelijke medewerkers, die kundig zijn. Is een vertrouwd bedrijf.

Ik ben altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen.

Ik ben altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen. Zelfs met de kleine dingen en vragen helpen ze direkt.

Goede service en vriendelijke personeel

Goede en snelle service

Hebben ons snel en goed uit de brand geholpen met het slot probleem van onze camper.

Fijne goede service

Kom al 20 jaar of langer bij Kees , ook nog toen hij voor Dolf werkte,dus ik heb geen klachten. Prima garage, en toffe mensen.

De Panda kan weer een jaar door, met dank aan het team van Den Hartog Autoservice

Ruim op tijd een afspraak gemaakt voor de APK en een kleine onderhoudsbeurt. De Panda vroeg gebracht. Jan belde om te adviseren de remblokken te vervangen en de remvloeistof te verversen. Keurig! De auto was begin van de middag klaar. Na een telefoontje de auto opgehaald. Weer een jaar genieten van onze Fiat Panda!

Onderhoud en APK

Onderhoud en APK 1x bellen en afspreken 3 dagen later alles geregeld. Super