perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf En autobedrijf waar ik zeker vaker zaken mee gaat doen ik ben een zeer te vrede klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, doen echt hun best voor de klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend autobedrijf. Geen uitgebreide poespas maar direct en eerlijk. Prima zaken kunnen doen met Sieger.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer hartelijke ontvangst en zeer betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een heel positieve ervaring met het kopen van een occasion bij SVauto\'s. Sieger is erg service gericht, prettig in de omgang en reageert snel op vragen via email. Het is prettig zakendoen met SVautos. Een bijzondere ervaring die ik nog niet eerder ben tegengekomen met het kooen van een occasion. Ik ben erg tevreden met de BMW die bij SVautos heb gekocht! Zeker een adres om nog eens terug te komen.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dit bedrijf word je netjes ontvangen netje behandeld niets op aan te merken ze mogen een voorbeeld aan hun nemen adspraken zijn zeer goed nagekomen zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zat wat moeilijk met de financiën, omdat ik door mijn ziekte een hoge instap nodig had kwam hij me alsnog tegemoet, zeer lovenswaardig.\r\nZeer prettige mensen Sieger en Marco.\r\nU moet maar zo zien u krijgt wat u geeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijke jonge ondernemer met passie voor mooie auto\'s. \r\nMeedenkend, flexibel en zeer gastvrij.\r\n\r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e indruk heel positief, kundig en ok.\r\nHelaas lieten ze ons met een auto met groot gebrek vertrekken. Ondanks herhaaldelijk aandringen dat CV kapot is, bleef men volhouden dat dit niet bekend is. Ik zit nu als 79 jarige man met een auto die niet op slot wil..... Daarom bevel ik bedrijf ook niet aan, hoe prettig de 1e kennismaking ook was.

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed bedrijf en leuke sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, klantvriendelijke verkoper. Heb goeie zaken kunnen doen.\r\nben tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief. Enthausiaste eigenaar en medewerkers, waarvan de passie van auto\'s duidelijk aanwezig is. Een gemoedelijke sfeer en zakelijke instelling zorgen voor een prima indruk, die bij mij uiteindelijk resulteren in de aanschaf van een mooie beamer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer enthousiaste ondernemer en leuk persoonlijk contact.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf, goede service, vriendelijke mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima contact, prima service, uitstekend mee te handelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima mannen! Verkochten onze auto voor prima prijs! Veel beter dan elders inruilen. Helaas niet geslaagd voor aankoop auto maar dat komt vast nog.
  • Reden bezoek Andere reden

de Lange West 108

9201 CH Drachten

Over SVauto's

SVautos is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd aan de Lange West in Drachten. Wij hebben een wisselend aanbod van sportieve auto’s tot gezinsauto’s. Doordat wij scherp inkopen, kunnen we de auto’s ook aan de klant aanbieden voor een scherpe prijs. We streven naar het vinden van auto’s van een zo hoog mogelijke kwaliteit, zo hopen we dat u ook voor uw volgende auto weer bij ons komt. Wij hopen u snel te zien in onze showroom te Drachten!