goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf superrrrr

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garagebedrijf. Ziet er keurig uit, goede ontvangst. Serieuze eigenaar die (binnen zijn mogelijkheden) de autos zo goed mogelijk wil afleveren. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima kerel, goede zaken mee kunnen doen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jong occasion bedrijf met eigenaar en medewerkers met passie voor auto\'s. Selecteren bijzondere auto\' op voorraad. \r\nDaarbij is de prijsstelling concurerend.

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst goede afhandeling.\r\n\r\nToch een minpunt. Bij controle oliepeil iets onder minimum olie wat bruin en stroperig. Heb zelf bijgevuld volgens mij is er niks met de auto gedaan. Alleen gepoetst en de showroom in. Geef dan toch minmaal een kleine beurt. Dus ectra kosten gemaakt. Volgens mij een aandachtpunt.\r\nVr.gr W vd Zee e/o M Reitsma

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorvoertuig gekocht, er was gezegd:\"geen tijd gehad om hem na te kijken, maar ja ik kwam uit Delft en kocht hem toch. In Delft eerst een service beurt laten geven toen bleek dat er een paar reparaties nodig waren. De rekening naar SVautos gestuurd en die werd keurig betaald. Bravo, daar kunnen andere zaken die consumenten bedriegen een voorbeeld aan nemen. Het motorvoertuig loopt nu prima.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed aanbod gebruikte auto\'s.\r\nGoede prijs-kwaliteit verhouding.\r\nPrettig contact met eigenaar, die duidelijk o.b.v. vertrouwen zijn klanten benadert.\r\nHopelijk voor mij een volgende keer weer SVautos

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed eerlijk mensen doen wat ze zeggen. \r\nTop bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn contact en goed overleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze week een gebruikte auto bij SVautos gekocht voor een goeie prijs. SVautos is jong en flexibel en dat is te merken tijdens en na de aankoop. Waarin SVautos zelfs na de aankoop nog tijd wil steken in het onderzoeken van de onderhoudshistorie van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het ondoorzchtige landschap van autodealers heb ik in SV een zeer betrouwbaar bedrijf gevonden die doet wat ze zeggen. Geen gladde praatjes maar eerlijk advies en top service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie alvorens de aankoop. Alles tot in de puntjes correct doorgegeven. Bij aankomst was de koop van de M3 in 10 minuutjes afgerond.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een jong bedrijf met zeer kundig personeel en een zeer klantvriendelijke eigenaar van het bedrijf!!\r\n\r\nVandaag onze nieuwe auto (Audi A5 coupe) opgehaald. Alles conform afspraak keurig uitgevoerd! Een zeer hoge klantgerichte service mogen ontvangen en ervaren.\r\n\r\nZeker een bedrijf waar ik een volgende auto zou kopen!!\r\n\r\nDit bedrijf is aanbevelingswaardig!!\r\n\r\nMvg,\r\nJohann l Bosch

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Vriendelijk personeel. Snel uit onderhandeling inruil en netjes voorstel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

de Lange West 108

9201 CH Drachten

Over SVauto's

SVautos is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd aan de Lange West in Drachten. Wij hebben een wisselend aanbod van sportieve auto’s tot gezinsauto’s. Doordat wij scherp inkopen, kunnen we de auto’s ook aan de klant aanbieden voor een scherpe prijs. We streven naar het vinden van auto’s van een zo hoog mogelijke kwaliteit, zo hopen we dat u ook voor uw volgende auto weer bij ons komt. Wij hopen u snel te zien in onze showroom te Drachten!