Top ervaring!

Een audi sq5 gekocht bij sv autos maar wat een top service. Kwam helemaal van de andere kant van nederland maar alles was geregeld in een mum van tijd. Ga zo door jongens jullie weten wat pas zaken doen is! Mvg Mo

Bewezen betrouwbaar

Afgelopen zomer kochten wij een auto bij SV Auto's. Een professioneel en betrouwbaar adres om een auto te kopen. We kochten een tweedehands auto waar natuurlijk altijd wat mee kan zijn. Helaas hadden we pech in de eerste week dat we de auto kochten. De problemen die ontstonden werden proactief mee opgelost. Als koper stonden wij er niet alleen voor en het autobedrijf bleef op een prettige manier met ons in contact. Dat is precies waarom ik in de toekomst graag weer een auto koop bij SV Auto's. Ook complimenten voor verkoper Auke de Vries. Hij heeft deze verkoop geleid.

Mooie zaak

Mooie zaak, vriendelijke verkopers alles goed en snel geregeld. Mooie auto hier aangeschaft en mijn vorige auto ingeruild tegen een mooie prijs.

Super service !

Heel goed door Auke geholpen. Neemt alle tijd en luistert goed naar je.

Positief sociaal

Zeer deskundig en rechtuit. En alle tijd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prachtig bedrijf waar nog echt de tijd voor je word genomen!

Fijn bedrijf, eerlijke mensen en eerlijke autos.

• Deskundigheid/Vakmanschap

gewoon goede nette serieuze jongens

Koffie smaakte zeer goed

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top bedrijf. Erg blij mee.

Heb onlangs een hele mooie Audi A1 gekocht bij SV'auto. Erg blij mee en wat reparatie puntjes werden netjes onder garantie bij een garage in mijn dorpje gerepareerd zodat ik niet helemaal naar Drachten terug hoefde. Super service en ik kom er zeker terug als ik weer op zoek ben naar een andere auto. Echt klant is koning bij deze mannen!

Goed geholpen

Topzaak!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goed bedrijf met super service

Recent een zeer mooie Range Rover Sport gekocht. De auto is super afgeleverd. Ze komen alle gemaakte afspraken stipt na. Ook na de tijd is er sprake van super service. Zeer prettige en professionele medewerkers met veel kennis, zonder uitzondering.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Aardige mensen met goede service

Mooi bedrijf met aardige mensen.

• Service N.v.t.

Great service

Sieger provided a honest and friendly service. Super smooth transaction from beginning to end. Would buy again from SVautos

• Deskundigheid/Vakmanschap

prima bedrijf, mooie range rover sport gekocht.

top

PORSCHE 911

PORSCHE 911

no nonsens zaak

Spontane mensen komen afspraken na ,,,goede ervaring ......

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top service bij een jong en enthousiast bedrijf

Ik heb bij SVauto's een super nette Jeep Grand Cherokee gevonden op grijs kenteken, na een aantal maand met de auto gereden te hebben ben ik uiterst positief over de auto. De verkoop ging super, geen gladde verkopers maar een jong en enthousiast team. De auto had een nieuwe apk beurt nodig en ondertussen ben ik keurig op de hoogte gehouden wat er gebeurde. Communicatie staat duidelijk hoog bij SVauto's. Ik zou hier zeker weer een auto kopen.

Tot nu nog prima

Ze zijn erg klantvriendelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk en op de juiste manier geholpen

Goed geholpen, eerlijke mensen.

Top!

Fijn contact, dacht goed mee met wensen, Sieger is door onze fout zelfs teruggekomen in privé tijd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Rustige en vriendelijke ontvangst en bejegening,tijd nemen voor de klant en goede inruilprijs voor eigen auto.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer prettige en gezellige ervaring

SV auto's zat midden in een verhuizing cq verbouwen van het nieuwe pand. Men is daar liefhebber van mooie auto's, dat is ook te zien aan de auto's die ze daar verkopen. Ik zou daar zeker weer terug komen mocht is weer op zoek zijn naar een andere wagen en zij die hebben.

Zeer klantvriendelijke garage!

Heb bij SV auto een zeer mooie complete SQ5 gekocht, ik ben zeer tevreden over de Audi en beveel Sieger en zijn vakkundig personeel met veel plezier aan.

Prettige ervaring, aanrader!

Duidelijke en eerlijke omschrijving van de auto. Moesten bijna 2 uur rijden en auto was precies zoals telefonisch omschreven. Vriendelijk ontvangst en een relaxte sfeer. Later nog een mail gehad dat er spullen in de inruilauto waren gevonden en werden netjes opgestuurd. Kortom goede ervaring met mooie auto’s, Aanrader!

Toppie

In een woord , een aanrader om je auto te kopen,

Professioneel, goedkoop en aardig

Ik heb een Tesla X gekocht, verkoper Sieger nam alle tijd om alles uit te leggen, belde later nog of alles naar wens was en of ik tevreden was. Mooi zoals dat in Friesland gaat Prijs was ook goed, hier een hele tevreden klant

de Lange West 108

9201 CH Drachten

Over SVauto's

SVautos is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd aan de Lange West in Drachten. Wij hebben een wisselend aanbod van sportieve auto’s tot gezinsauto’s. Doordat wij scherp inkopen, kunnen we de auto’s ook aan de klant aanbieden voor een scherpe prijs. We streven naar het vinden van auto’s van een zo hoog mogelijke kwaliteit, zo hopen we dat u ook voor uw volgende auto weer bij ons komt. Wij hopen u snel te zien in onze showroom te Drachten!