goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen, goede balans tussen gezelligheid en serieus lessen. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ricardo is echt super. Op zijn manier legt hij alles rustig uit. In mijn geval, soms wel 20x. Met rust, respect en veel lachen heb ik in mijn eigen tijd mijn rijbewijs gehaald. Helemaal top en zou hem aan iedereen aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ricardo bedankt het was super gezellig en voel me veilig in het Amsterdamse verkeer.\r\n\r\n\r\n\r\n

Linnaeusstraat 93 2

1093 EL Amsterdam