Hele fijne bijscholingscursus van Ricardo om mijn ingesleten Amerikaanse rij-gedrag eruit te rammen! Met resultaat! Thank you.
Mijn lessen met Ricardo verliepen heel prettig. Ricardo is motiverend en weet zowel de successen goed te vieren als de pijnpunten betrokken en serieus te behandelen. Erg betrouwbaar en fijn om mee te lessen.
Heb het autorijden op een fijne rechttoe rechtaan manier van Ricardo geleerd. Naast gezellig kunnen ouwehoeren weet hij ook precies wat je nodig hebt. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen, zeker een aanrader.
Het autorijden was voor mij niet makkelijk, aan het begin wilde het me maar niet lukken. Maar doordat Ricardo een hele aardige gast is en bovenal geduldig is het me toch gelukt om in 1 keer te slagen! Ik heb veel gelachen met Ricardo in de auto; hij is heel oprecht en leeft met je mee!
Altijd gezelligheid en serieus goed gecombineerd. Nooit met tegenzin rijles gehad!
Ik kwam helaas van een rijschool die niet goed was, en Ricardo heeft mij in korte tijd de juiste dingen geleerd en hierdoor me zelfvertrouwen gegeven waardoor ik in korte tijd mijn praktijkexamen heb kunnen halen! Hij kon tijdens de lessen precies benoemen wat er beter kon tijdens het rijden, maar benoemde tegelijkertijd ook wat ik al goed deed, wat ik als heel fijn ervaren heb. De aanwijzingen die hij hierbij gaf waren heel duidelijk.
Linnaeusstraat 93 2
1093 EL Amsterdam