goede service, goed behandeld

Vriendelijk, duidelijk en goede services

goede service, goed behandeld

In eerste instantie vonden we de prijs van de kleine onderhoudsbeurt duur in vergelijk met een prijsaanbieding via mijngarage.nl, maar toen we om uitleg van het prijsverschil vroegen bleek dit te komen door gebruik van veel betere olie waardoor we nu voor 4 jaar klaar zijn ipv regelmatig opnieuw verversen. Prima keuze wat ons betreft!!!

goede service, goed behandeld

Na komen met wat is afgesproken zodat je niet achteraf met een hoge factuur zit.. Goed advies. Echt een aanrader.

goede service, goed behandeld

Wij hebben hele fijne ervaringen met dit bedrijf. Het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Je wordt van te voren opgebeld met de mededeling wat er eventueel moet gebeuren, voordat er reparaties uitgevoerd worden. Voor kleine dingen kan je er altijd zo terecht, zonder dat je 2 weken van te voren een afspraak moet maken. En het belangrijkste ook, duur zijn ze niet!

goede service, goed behandeld

Goede service, je kunt er altijd terecht met een probleem, als er ruimte is helpen ze je direkt!

Altijd goed. Punt uit.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Goede ervaring, kent zijn klanten goed. En weet waar hij over praat. Als iets even uitloopt zegt hij het direct. Kortom top service!

perfect, zeker aan te bevelen

Bij Bultje, staat de klant centraal. De werkzaamheden worden altijd netjes verricht en als er iets onverwachts ontdekt wordt, bellen ze altijd voor overleg. Aanrader voor wie Bultje nog niet kent. Wij zijn al jaren klant en zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Snelle en professionele service. Specialisten die je geen oor aannaaien. Ik kan ze iedereen aanraden. De eerlijke garagebetaat dus ook nog.

goede service, goed behandeld

13 Februari eerste kennismaking met garage Bultje. Wat een fijn familie bedrijf leuk contact en prima service. Wij zijn blij weer eeen goede CITROËN garage hebben gevonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Top service ! Vriendelijke medewerkers ! En geen verrassingen op de rekeningen! Mannen met verstand van auto\'s

goede service, goed behandeld

Ze bellen zelf om een afspraak te maken om de winterbanden op de auto te zetten. Toen ik bij hun kwam lag alles al klaar en werd er meteen begonnen met het wisselen. Het was heel snel klaar en de service is prima. Vakkundig en vriendelijk personeel.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Geen gezeur , gewoon een goed en eerlijk bedrijf.

Klantvriendelijk / goede service

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd goeie service en houd zich aan de afspraken

perfect, zeker aan te bevelen

Autobedrijf Bultje levert zeer goede en deskundige service en je bent snel aan de beurt als er iets met je auto is. Je wordt heel vriendelijk behandelt en je betaalt een eerlijke prijs voor de geleverde dienst. Ik beveel Autobedrijf Bultje zeker aan bij mijn vrienden en kennissen.

goede service, goed behandeld

Autobedrijf Bultje is een zeer kundige bedrijf met zeer goede service en een eerlijke prijs, je wordt niet achteraf verrast door extra reparatie\'s of herstelwerkzaamheden.

goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaringen met Autobedrijf Bultje. Ik had eens problemen met wat later bleek een sensor in de versnellingsbak. Een nieuwe originele sensor kostte bij de Ford dealer zelf 150 euro excl. BTW en montage. Bultje kon mij een imitatie sensor leveren voor 60 euro incl BTW en montage. Het enigste wat ontbrak was een Ford logo. Het voordeel vind ik ook dat je wordt gebeld voordat er onderdelen worden vervangen. Dan worden de prijzen vermeld, zodat je kan besluiten om een reparatie even uit te stellen. Ik kom hier graag weer!

goede service, goed behandeld

Prima service!!Je kunt er altijd terecht. Eerlijk bedrijf voor een goede prijs.