Goede service en snel klaar. Tip: voicemail updaten
Goed en eerlijk bedrijf, kom er al jaren.
Last minute APK... 2 banden vervangen en mooi uitgelijnd, toch mooi op één dag klaar gekregen! Goed werk Nico!
Onderhoud/Reparatie auto
zeer goed
Goed bedrijf met kennis van zaken en erg persoonlijk, het voelt als familie!
Gedegen, eerlijke garage. Goede service en denken altijd met de klant mee. Ben zeer tevreden!
Goed en flexibel om een oplossing te vinden
Zeer goed , zeer tevreden.
Super, klantvriendelijk en duidelijk
Goede service. Vooraf heldere en transparante afspraken mbt onderhoud- en reparatiekosten. Eigenlijk zoals het hoort te zijn, dus geen verassingen achteraf.
Gewoon goed
Ze denken goed mee met onderhoud aan onze oldtimer. En dat niet voor de hoofdprijs.
Prima bedrijf en zeer persoonlijke en prettige benadering klant. Goede service, staan altijd voor je klaar.
Top service
Altijd goed, goede service en alles gaat in overleg.
Prima garage om je auto naar toe te brengen voor onderhoud en reparatie. Flexibele medewerkers waar veel mee te overleggen valt. Reparaties worden in goed overleg uitgevoerd.Informatie is prima! Ik ben zeer tevreden!
Heel goed. Deskundig.