Super woord gehouden
Alles was in de puntjes geregeld super professionele vakmensen
Ervaring is goed
Vanaf het betreden van het bedrijfsterrein ziet u dat vakmensen, vriendelijke service en mooie auto's een tevreden klant zijn. ik raad aan
Mijn eerste auto die ik hier kocht. Bij binnenkomst klantvriendelijk. Niet alleen eerlijk over de pluspunten van de auto, maar ook over de minpunten. Een goed en eerlijk bedrijf!
Verzorgd en mooi bedrijf. Het oog voor detail vind je terug bij de uitstraling van het bedrijf en de verzorging van auto’s. Zojuist onze derde auto hier gekocht en de volgende auto kopen we hier ook weer.
Staan mooie bestelauto's te koop. Aanrader als je net iets meer wil dan de dertien in een dozijn bestelbus. Wel even opletten, de prijzen op de site zijn zonder de aanpassingen die zij al gedaan hebben. Deze toegevoegde waarde komt er wel bij. Is het wat ins betreft ook wel waard.
Fijne ervaring. Duidelijk gesprek. Mooie wagen. Verkoper is accuraat.
Vriendelijk, helpen je dmv de vele gebiden opties, goeie service en nette afhandeling
Goeie service en vriendelijke mensen!
Mooi bedrijf met kennis van zaken. Goede service en support.
Klantvriendelijk word netjes behandeld
Ze nemen de tijd voor je vriendelijk en goede koffie
Ik heb afgelopen maandag mijn nieuwe bus gekocht bij koppejan auto's ik ben zeer goed en professioneel geholpen door de verkoper Rick. Mijn volgende auto ga ik hier zeker weer kopen en nergens anders !!!
Super bedrijf waar je professioneel en eerlijk geholpen wordt!
Zeer net bedrijf . Wordt snel en goed geholpen .
Als je iets aparts of exclusief wil moet je zeker daar zijn.
Super klantvriendelijk ziet er netjes netjes uit heel mooi ingedeeld voor een klant super aanrader echt waar in de toekomst ben ik weer daar
Bij aankomst was de ontvangst heel vriendelijk. Door het kwalitatieve wagenpark was ik snel overtuigd van de aankoop. Veel uitleg en afhandeling van de overeenkomst ging zeer vlot. Alvast bedankt!
Bij binnenkomst voelde je je meteen op je gemak, goede en duidelijke uitleg over alle opties etc. Ga hier zeker terugkomen!
Zeer vriendelijk
Aa
Mensen hebben verstand van zaken, en je wordt er vriendelijk geholpen wat ik zeer belangrijk vind.
Na een zoektocht naar een luxere bedrijfsbus bij Koppjan uitgekomen. Uistekend geholpen en schitterende presentatie van bedrijfswagens.
Top bedrijf met een prachtige showroom. Super geholpen door Sander, geen typische verkoop praat maar gewoon eerlijk en direct. Je weet gewoon direct waar je aan toe bent en wat je kan verwachten, na de proefrit wist ik het zeker hier kan ik met een gerust hart een auto kopen en zijn de auto's echt het geld waard! Zeker een aanrader!
Schoenlapperweg 6 a
3862PL Nijkerk