Gewoon een top zaak, snelle en correcte afhandeling , zowel van de aanschaf als de ingeruilde auto.
Net en mooi bedrijf waar alles er tip top bij staat.
betrouwbare en goede auto
snel handelen
Wat een mooie bestelwagens op voorraad! Alles tot in de puntjes perfect verzorgt. Zodra je de showroom binnen loopt zie je dat kwaliteit hier gewaarborgd is.
Leuk bedrijf,mooie auto s,prettige verkoper,duidelijk en correct.
Perfectie nabij
Professionele garage en vakkundig en vlotte afhandeling van zaken
Dit was de 2de x dat ik een bus gekocht heb bij koppejan goed bedrijf en mooie bussen
Zeer positief!
Super geholpen door Sandler Koppejan bij de verkoop. Zelfs geen proef rit gemaakt, zo goed was mijn gevoel. Er was een klein service bezoek nodig omtrent de achteruitrijcamera. Dit werd vervolgens opgepikt door Bram de Jong. Leen auto mee gekregen uitstekend opgelost!!
Mooie bus gekocht die we binnenkort gaan ophalen.
De service was prima. Alles was snel geregeld! Kortom..... erg tevreden 👍🏼
De mannen hebben alles van A tot Z geregeld en rij nu een super mooie T6. Na binnenkomst weet je al dat goed zit vriendelijk, netjes en keurig zaak. Bedankt
de aankoop was perfect geregeld
Prima mee te praten en denken goed mee, ook erg snel geleverd.
Onder de indruk hoe een gebruikte wagen 'zo goed als nieuw' wordt afgeleverd.
bij binnenkomst erg goed geholpen, en er werd goed de tijd genomen voor ons. wat uiteindelijk de doorslag gaf. erg tevreden over mijn nieuwe bus, en dit bedrijf.
Wij hebben een autorijschool en hebben inmiddels al 2 auto's gekocht alles naar volle tevredenheid. Nu onze oude bus ingeruild voor weer een jongere Opel Vivaro.
snelle levering alles in 1 week geregeld.
Schoenlapperweg 6 a
3862PL Nijkerk