Alle auto’s staan er super netjes bij! Er word goed mee gedacht en niks is teveel. Top service en zeker een aanrader!!
Mooie bus gekocht!!!
De verkoper Bram was bij de verkoop erg onbeleefd en arrogant, het was dat ik dit exemplaar persee wilde kopen anders was ik direct opgestapt!
Direct vanaf het begin heel direct en eerlijk ( zakelijk ) contact. Openheid van zaken. Het pand geeft vertrouwen in professionaliteit. Bram is helder in de onderhandelingen. Onze bus - welke camper wordt - is een prima aanschaf voor ons doel. Aanrader voor iedereen die opzoek is naar een bus en niet te lang wil dwalen in autoland.
No nonsense. Ze weten wat ze verkopen, vette auto’s met alles erop en eraan. Fijne ervaring en goed contact met Bram gehad. Aanrader.
Auto op de website gevonden. Daarna een afspraak gemaakt om te komen kijken/proefrijden. De volgende dag kon ik mijn auto al ophalen! Zeer tevreden over de service en afhandeling. Daarnaast erg vriendelijke verkopers. Zeker een goed adres voor een mooie bedrijfswagen.
door de telefoon een bus gekocht, bij aankomst bleek hij nog mooier te zijn als vertelt.
Mijn ervaring is goed.
Vlotte afhandeling en via de telefoon alles al duidelijk besproken.
Heel vriendelijk. Denken exact met je mee en weten waar ze het over hebben en wat je wensen zijn. En handelen alles tot in de puntjes af
ik kwam binnen goed geholpen aardige verkoper binnen 1 uur nieuwe bus uitgezocht !!
Eerlijke mensen die met je meedenken.
Gewoon top
Top auto gekocht en prima geholpen bij bezichtiging en aflevering. Klasse mannen bedankt en tot de volgende dikke transporter.
Eerlijk en recht door zee bedrijf
Correct en professional
De betere bedrijfswagens.
Super nette zaak, handelen snel netjes en hebben mooie bussen staan! Hier kom ik zeker nog een keer terug ! Maar nu eerst genieten van deze mooie nieuwe bus! Thnx Koppejan.
Goede service en niet opdringerig, kijkt goed mee met zijn klant waar zijn klant naar zoekt en geeft goed advies. Leuk personeel en een hele mooie showroom.
Ik werd zeer netjes geholpen en er werd echt tijd voor me genomen. alles is mogelijk en ze doen dit voor een nette prijs. zeer tevreden over de bus die ik bij hun vandaan heb
Bedrijf heeft mooie uitstraling
Klantvriendelijk Bespreken alle wensen en zoeken daar een bedrijfswagen bij Snelle service Kortom zeer tevreden met een aankoop bij hun
Alle vragen zijn snel en naar tevredenheid beantwoord, contact verliep soepel.
Top bedrijf! Alles goed geregeld vriendelijk en aardig!
Schoenlapperweg 6 a
3862PL Nijkerk