Net bedrijf Goed en snel zaken doen geen gezeur hoop snel de sprinter op te halen . kijk er al naar uit . gr Eric
Wij hebben een Dodge gekocht bij dit bedrijf. De service is top en snel! We zouden iets Langer moeten wachten vanwege drukte. ( rijklaar maken ) binnen 6 dagen was die klaar. Vriendelijk en nemen de tijd voor elke klant. Zeker een aanrader!!
Heb het bedrijf gebeld dat ik een transporter bij ze wilde kopen , en vroeg of ze ook mijn transporter wilde inruilen van 2014 met 85000km. Dit was geen probleem, dus gelijk een afspraak met ze gemaakt voor de volgende dag. Daar aangekomen , kwam de verkoper ons tegemoet , die vervolgens zei ; ik heb u kenteken nagetrokken, u heeft een 180 pk en die moet ik niet. Dat zijn zulke slechte auto’s . Dus dat was het , terugweg bij de Vw dealer in Gouda maar een nieuwe gekocht, zonder problemen .
Binnen 1 week een nieuwe bus opgeleverd
Prettige ervaring om zaken te doen.
Gewoon perfect geregeld volgende bus weer daar
Auto eerder dan verwacht maar even goed geleverd, ze komen bij Koppejan hun afspraken goed na.
Aardige mensen Denken met je mee Auto’s staan er super netjes bij Auto’s worden mooi afgeleverd Top bedrijf!!
Nieuwe transporter gekocht bij deze fijne mensen ! Snel en eerlijk advies gekregen en goed opweg geholpen wat een topservice, voelt bijna zoals thuis ;)
Mooie garage met goede service en goede luxe wagens in voorraad. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe auto van Koppenjan. Jongens nogmaals dank jullie wel voor de goede service. D .Micic Vloerleggersbedrijf.
Goed advies en klantvriendelijk
En weer bij koppejan ! Zeer tevreden !!
Leuke auto's
Goed geholpen en netjes volgens de besproken punten afgeleverd!
Bij binnenkomst, ondanks de drukte, kreeg iedereen toch even de nodige aandacht. Waardoor je het gevoel kreeg dat we zeer welkom waren. Rustig alles kunnen bekijken. Ook in de auto’s. Nadat we de keuze hadden gemaakt, werden de zaken zeer prettig afgehandeld door Sander. Vandaag de bus opgehaald. Deze hadden ze recht voor hun prachtige zaak neergezet. Het was een plaatje toen we aan kwamen rijden. Volgend jaar komen we zeker weer terug en dan kopen we er een Caddy bij.
Zo als ik zeg , lijkt wel een snoepwinkel , de auto’s staan er prachtig bij ✨
naar mijn meningen zeer slecht klant onvriendelijk. Ik als buitenlander zijnd kwam daar eerst keer voor V klasse 250 meneer gave mij geen aandacht 0,0 enigst wat hij zei koopt het, of laat t!!! en heel veel leugens vraag een keer hoelang heb je de auto in bezit de een keer 2 weken en de een keer is het 3 maanden... drie week later kwam ik de auto ophalen ter waard van 38 K, dan is het in eens wil je koffie wil je vries drank wil je dit...!!! bij deze ik zou nooit vooroordelen als ik jou was is heel slecht voor jou verkoop, een ding weet ik zeker ik zal nooit iets van joi kopen. succes
Geweldig bedrijf. Alles werd netjes uitgelegd en verteld. Werd netjes behandeld door verkoper Bram. Mijn volgende bus ka ik zeker ook daar halen. Groet Pascal
Bussen zijn zoals op de afbeeldingen netjes en in goede staat. Het contact is met korte lijnen dus een snelle service.
Na verschillende volkswagendealers te hebben bezocht kwam ik via het internet terecht bij Koppejan auto’s. Mijn eerste indruk was meteen goed. Nette zaak en klant vriendelijk personeel.
Goed geholpen, goed telefonisch bereikbaar en meedenkend met de klant
Sander volgt de wensen van de klant. Zaak ziet er netjes uit en oogt zeer professioneel. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je de passie van het vak. Vertrouwen is belangrijk.
Goede ontvangst duidelijk uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend!