Geachte heer Vedder (Vedder Handel en Transport) uit Hoogezand, Dank voor de genomen moeite een beoordeling te schrijven en uw ervaringen te delen. Dit wordt zeer op prijs gesteld. Ter completering, voegen wij hier graag iets aan toe, ten einde uw beoordeling in de juiste context te plaatsen. Het betreffende voertuig is door u, ten name van uw Handelsbedrijf, aangeschaft en aan u overgedragen op 19 januari 2016. Dit na de auto zelf te hebben bekeken en in onze werkplaats nota bene de auto aan een grondige inspectie te hebben onderworpen. De auto is aan u, ten name van uw handelsbedrijf, verkocht op basis van handelscondities en door u akkoord bevonden. Wij herkennen ons dan ook niet in de door u geuite aantijgingen. Er is intussen reeds telefonisch contact geweest. Indien u verder in gesprek wenst te gaan, bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen, middels de u bekende gegevens. Met vriendelijke groet, De Pruis Auto's!
Setheweg 8
7942LB Meppel
De Pruis Auto’s in Meppel is ruim 20 jaar een toonaangevend, (merk)onafhankelijke dealer en maken gebruik van een groot en betrouwbaar netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland.