goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen bij Marcel zijn altijd leerzaam en super gezellig!\r\nJe kan met Marcel altijd goeie afspraken maken en hij staat altijd voor je klaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijschool met hele leerzame lessen, alles word goed uitgelegd en je wordt goed voorbereid voor het examen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met erg veel blijdschap mijn rijbewijs vandaag in één keer mogen halen. Altijd met veel plezier rijlessen gevolgd bij Marcel. Vooral erg veel gehad aan de rust in uitleg en de humor voor de nodige luchtigheid tijdens de lessen. Dit zorgde ervoor dat ik de lessen altijd aangenaam vond verlopen ook wanneer het rijden even een dagje minder goed wou lukken. Zowel als persoon als rijinstructeur is Marcel gewoonweg een topvent en om die reden kan ik het dan ook zeker aanraden om lessen bij hem te volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool en rij instructeur. Deskundige en goede uitleg en daarnaast altijd leerzame maar ook heel gezellige lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen, altijd gezellig in de auto of het nou Marcel, Roelof of Hans is. Tijdens de lessen wordt je goed begeleid en elke les is weer leerzaam. Doordat er meerdere instructeurs zijn krijg je ook feedback van iemand anders. Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marcel en Roelof zijn eerlijk en geven goeie opbouwende verbeterpunten, en het is altijd gezellig om naast ze te zitten in de auto. En zorgen dat er na elke les verbetering is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijlessen gehad bij Marcel! Alles wordt je goed aangeleerd en het is altijd gezellig. Elke les is leerzaam! Marcel is echt een top instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig leerbedrijf. Je krijgt vertrouwen en voelt je vertrouwd in het besturen van de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Een super rijschool en rij instructeur. Neemt de tijd voor je en geeft je vertrouwen tijdens het autorijden. Ontzettend veel geleerd door een goede uitleg. Gezellige tijd gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke leerzame en leuke lessen gehad met dit bedrijf en natuurlijk Marcel zelf! dankbaar voor al het geleerde. Top rijschool. Luisteren goed naar je en geven je super uitleg!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topp!!! Altijd super gezellig, leuke gesprekken en een goede uitleg! Altijd erg genoten van de rijlessen! Ik heb een geweldige tijd gehad bij/met Marcel Wolthuizen, een man met veel humor! Bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen gehad en in 1x geslaagd!! Bedankt Marcel!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg leerzame en leuke lessen gehad bij Marcel Wolthuizen!! Ik raad Marcel zeker aan. Professioneel en persoonlijk! Super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige en professionele rijinstructeur en rijschool. Super leerzame lessen en keek er elke les naar uit om even te gaan rijden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzaam, geduldig en gezellig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijlessen met erg duidelijke instructie!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!! Ook na het behalen van je rijbewijs is hij bereid om je vragen nog te beantwoorden of zelfs met je te rijden! Topper eerste klas!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super leuk, gezellige en zeker leerzame lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een geweldig leuke en leerzame periode gehad bij auto rijschool Wolthuizen. Elke les was goed en persoonlijk voorbereid en er was altijd wel even tijd om te lachen met marcel!! Ik had het met niet leuker voor kunnen stellen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een geweldige man, die goed inzicht heeft in wat je kan en wat je nog moet verbeteren, maar vooral ook hoe die dit aan je over kan brengen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf van der meulen