prima, niets mis mee.
Zeer correct, zeer bekwaam, zeer vakkundig, zeer eerlijk!
Correct, keurig, betrouwbaar.
Heel goed. Afspraken kunnen op korte termijn gemaakt worden. Bedrijf denkt mee om tot de meest voordelige oplossing van een probleem te komen. Deskundig !
Een klantvriendelijk bedrijf waar ik al vele jaren naar tevredenheid kom. Offertes en beoordelingen zijn transparant. Goede deskundigheid. De prijs/ kwaliteit is netjes. Een aanrader!
Zeer goede service!
Wordt altijd goed geholpen en staan altijd voor je klaar. Prima bedrijf en zeer vriendelijk.
Een eerlijk advies met kundige service.
Ronduit geweldig! Snel en vakkundig met een prachtige service!
Prima !!!!
Correcte manier van service verlening. Prima.
Slecht.. komt afspraken niet na.
Ik heb altijd goeie ervaring met dit bedrijf. Klant vriendelijk en kan altijd gelijk terecht.
zeer te vrede altijd goed en nette service
Snelle service, goede communicatie, deskundig
Mijn ervaring afgelopen 10 jaar voor reparatie en of APK naar alle tevredenheid ,zelfs voor 1 schroef van de vario matic.Van mijn Volvo 340 van 28 jaar oud.
Zeer goed te woord gestaan en een duidelijke offerte Daarnaast foto\"s met de te vervangen onderdelen met de omschrijving van het probleem
Klantvriendelijk en medenkend. De medewerkers zijn betrouwbaar en geven goede adviezen of iets wel of niet vervangen moet worden.