Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle service en het vriendelijke personeel. Er is herhaaldelijk sprake van betrouwbaarheid en vakkennis in het werk. Prijsopgaven komen over het algemeen als transparant en duidelijk over. De algehele indruk is positief, met weinig noemenswaardige problemen bij afspraken.
19 June 2026
Fulco
Zwolle
Dank je wel voor de snelle service
1 June 2026
Jolanda
uitstekend
1 June 2026
ANITA
HEINO
Helaas is mijn ervaring niet zo positief. Het maken van de afspraak verliep niet prettig, ik werd kort toegesproken aan de telefoon, er was geen klantvriendelijkheid. Wel kon ik snel terecht, dat was fijn. Echter zou ik gebeld worden nadat mijn airco was bekeken zodat me verteld kon worden wat er mankeerde en wat de kosten zouden zijn om het te maken. Dit gebeurde niet. Een dag later heb ik zelf maar gebeld en toen bleek mijn auto al klaar te zijn en bleek er een aircoservice verricht te zijn. Bijzonder dat ik niet vooraf gebeld ben om de kosten te bespreken én dat ik niet gebeld ben dat mijn auto klaar is. Persoonlijk zal ik daarom niet nogmaals kiezen voor Medkar.
Beveelt niet aan
5 May 2026
Marlein Sluiter
Super!
25 April 2026
Chris
ZWOLLE
Mijn probleem was snel opgelost, waardoor ik de bedrijfsbus niet lang hoefde te missen.
23 February 2026
Aschwin
6 January 2026
ANITA
HEINO
Ik kom hier al jaren. Erg vriendelijk personeel en altijd correct geholpen.
15 December 2025
Roy
Zwolle
Super service. Snel en adequaat. Goede communicatie.
8 December 2025
Sandy Schinkel
Zwolle
Ik ben inmiddels al jaren klant van Medkar. Iedere keer weer ga ik tevreden naar buiten. Ik weet dat ik dat in goede handen ben.
7 December 2025
ANS
ZWOLLE
Goede service, behulpzaam en kwaliteit
4 December 2025
Kim
Zwolle
Snel geholpen, eerlijke prijs, goede service
3 December 2025
Nanouk
Zwolle
Fijne garage voor campers! Er is echt mee gedacht over wat slim is met mijn diesel heater wat heel fijn was. Het was ook gefixt met 1 dag. Top plek!
21 November 2025
Nanna
Zwolle
Eerlijk, betrouwbaar, netjes, deskundig, topgarage die met je meedenkt en doet wat nodig is met kennis en kunde. Aanrader.
17 November 2025
Marike
Zwolle
Kundig, vriendelijk, flexibel en niet duur
21 October 2025
paul
ZWOLLE
Fijne dienstverlening, heldere uitleg en probleem prima verholpen
20 October 2025
Gesinus
Zwolle
Afspraak wordt nagekomen , prettig contact !
8 October 2025
Bea
ZWOLLE
Bedankt voor de goede service en reparatie, zodat mijn auto weer is goedgekeurd. Heel fijn dat u duidelijk belt met de prijsopgave en doorgeeft wat direct moet gebeuren en wat nog even kan wachten. Ook is het weer snel geregeld en de leenfiets is fijn. Dank u wel
28 August 2025
Jolanda
Zwolle
Eigenaar heeft veel verstand van wat hij doet. Doet dat wat hij doet met passie en eerlijkheid. Top garage!
29 July 2025
Alex
Klantvriendelijk
14 July 2025
Carla Kok
ZWOLLE
Staat altijd klaar met goed advies en is zeer behulpzaam. Een echte aanrader!
11 July 2025
Gewoon goed!
30 May 2025
Sander
ZWOLLE
Vriendelijk, betrouwbaar, verstand van zaken.
11 May 2025
Ben