Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare, vlotte service. De meeste reacties benadrukken redelijke prijzen en een goede prijs-kwaliteitverhouding, met eerlijk advies. Enkele reviews noemen snelle afhandeling en gemakkelijke online afspraken. De algehele indruk is zeer positief en de tevredenheid is consistent.
- Flexibel - Betrouwbaar - Meedenkend - Top
3 June 2026
D.P.
Utrecht
Sta je dan, lege en defecte accu. Gisteren gebeld. Vanmorgen om 7:30 uur een monteur aan huis. Auto opstarten en om 8:20 uur rijd ik weg bij de garage met een nieuwe accu. Dank jullie wel!
3 June 2026
Edward
Zeist
Vriendelijke ontvangst, goede en snelle service.
10 May 2026
Harry
Den Dolder
Uitstekende service, denken mee en zijn eerlijk over wat wel en wat niet nodig is.
9 May 2026
Diana
Den Dolder
Ik ben al 15 jaar vaste klant bij BCS Den Dolder en breng mijn auto hier jaarlijks voor onderhoud en APK. Ik ben zeer tevreden over de geweldige service: men denkt mee, geeft eerlijke adviezen en de communicatie is erg prettig.
7 May 2026
Tri
Bilthoven
Weer top geregeld met de APK
17 April 2026
Marcel
Y
13 April 2026
Gillieron
Duidelijke communicatie en snelle afhandeling!
24 March 2026
Eva
X
17 March 2026
Albert
Bosch en Duin
Ik kan het iedereen aanbevelen. De koffie staat altijd klaar. Top.
16 March 2026
Frits
Maartensdijk
Top altijd vriendelijk en meedenkend
16 March 2026
E
23 February 2026
Soest
prima service moest even wachten krijg netjes een kopje koffie De klus prima uitgevoerd top
23 January 2026
Martin
Soesterberg
Kon snel terecht voor een onderhoudsbeurt. Goede communicatie, makkelijk online een afspraak maken, ze vervangen geen onnodige dingen, remvloeistof en filter was nog schoon ook al moest het volgens schema vervangen worden, maar volgens garage dus niet nodig.
AB
B
De Mustang uit 2005 wordt professioneel en met een deskundig oog bekeken en waar nodig gerepareerd, zonder onnodig gedoe. Ga ook onderhoud hier doen, vanwege de positieve ervaring.
Myriam
Utrecht
Word altijd vriendelijk en goed geholpen. Heel prettige garage.
Hettie
Den Dolder
Het was fijn dat ik snel geholpen werd . vriendelijk en vakkundig Goede service
Jam
Den Dolder
Telefoontje toen de auto klaar was Goed geregeld, tot de volgende keer
16 December 2025
Louis
Duidelijke communicatie
2 December 2025
Robert Endert
Bilthoven
Super garage, helemaal tevreden !Prijs prestatie geweldig !
1 December 2025
EL
BILTHOVEN
Top garage, goede prijzen, goede kwaliteit en altijd goede service.
7 November 2025
Pim
Soesterberg
Ik ben een aparteling als klant omdat ik zelf mijn auto maak maar, krijg altijd eerlijk advies en afspraak is afspraak en mocht er wat zijn doen ze het goed.
29 October 2025
Timo
DE BILT
Denken met je mee
9 October 2025
Soestduinen
Wie de service van Bosch Den Dolder niet kent heeft zijn auto nog nooit verwend.
3 October 2025
Marcel
Zeist
Top garage...kom hier al jaren en wordt altijd keurig geholpen. Al En als het nodig is hebben ze een leenauto.
2 September 2025
Carla