goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een aanwinst in de omgeving, ik kom geregeld mijn auto wassen.\r\nDe mensen zijn vriendelijke en behulpzaam.\r\nHet nieuwste was programma vind ik zeer goed.\r\nIk vind het een voordeel dat je lekker overdekt je auto kosten loos kan uitzuigen en de handdoeken service vind ik perfect.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een grondige wasbeurt waren mijn lichtmetalen velgen naar de mening van de dienstdoende medewerker slecht schoon geworden.\r\nConclusie: de volledige wasbeurt werd nog eens overgedaan, uiteraard voor rekening van One-2-Wash!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, goed resultaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een klantvriendelijke benadering van het personeel,\r\nperfecte nazorgplaatsen en bovenal een redelijke prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service.\r\nRegelmatig mooie aanbiedingen.\r\nAuto wordt goed schoon.\r\nStofzuigmogelijkheid is ook heel fijn\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is bijzonder klantvriendelijk, zelfs naar het toilet gaan was geen probleem, echt super

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede faciliteiten en fijne medewerkers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kwaliteit met het wassen en stofzuigen van auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk personeel. De autoruimte om de auto na de wasbeurt uit tezuigen is erg netjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede wasresultaat auto.\r\nHeerlijk om binnen je auto te kunnen nadrogen en stofzuigen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste wasstraat van Zaandam e.o.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk personeel, nieuwe borstels maken perfect schoon

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van zoon naar One-2-Wash gegaan. Een super aanbeveling en kom zeker één keer per maand de auto wassen. Ik zal wel de volgende wasbeurt mijn buiten spiegels inklappen, want in de wasstraat klapte ze heen en weer door de kracht van de flappen. Misschien een aanrader om het personeel in te lichten kunnen ze klanten erop attenderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en prima kwaliteit van de wasstraat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijke medewerkers en altijd gemotiveerd. Kom er met heel veel plezier en de prijs kwaliteit is super.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, vriendelijke medewerkers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, puntje van kritiek is dat restanten dode vliegen niet altijd weg zijn na wasbeurt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Minimaal 1 keer per maand was ik mijn auto bij One-2-Wash altijd, ook de velgen, is de auto helemaal schoon met programma Monaco. Erg handig is het gratis stofzuigen. Dan bedoel ik echt stofzuigen. Tevens houdt one 2 wash rekening met het milieu en dat is mij wel wat waard. Is er dan geen kritische nood. Jawel, als mijn velgen niet schoon zijn heeft dat vaak te maken met de voorbehandeling. Je geeft dat netjes aan en de volgende keer is het weer top.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend en klantvriendelijk

Symon Spiersweg 1 A