perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar vriendelijk en deskundig personeel\r\nLekker schoon zonder krassen...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, maakt mijn auto goed schoon en vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier bij wil ik iedereen die zuinig met ze auto is en bang is voor krassen van een wasstraat moet one 2 wash proberen . Ik heb zelf altijd me auto met de hand gewassen tot ik bij one 2 wash geweest ben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net verzorgde wasstraat. Waardeer de veiligheid die ze geven met het regelmatig droogmaken van de vloer in de stofzuigruimte. Vele kunnen hier een voorbeeld aan nemen want daar is het net een ijsbaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Word altijd goed geholpen voor een redelijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijke behulpzame mensen. De auto is echt heel goed schoon en alles is bij de hand om je auto van binnen te kuisen!!! Als ik een keer kom als ik last van mijn astma heb, helpt er altijd wel een medewerker om zelfs de binnenkant schoon te maken, zoals het dashboard, wat ik zelf dan niet kan omdat ik allergisch ben voor stof!!! Te gek hoor!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dit een super carwash. Enorm handig inrijden en het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.\r\nMijn Corsa en ik komen hier graag!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische wasstraat, er zijn er maar weinig die alle hoekjes van de auto goed pakt, deze dus wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De beste plek om mijn auto te wassen. De stofzuighal is top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het is er altijd schoon, kortom: TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf plezierig om na de gekozen wasbeurt je schone auto van binnen ook nog even schoon te zuigen. Je staat ook lekker droog.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle service, vriendelijk personeel, goede reiniging en bescherming van de auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer te vreden. Auto wordt heel schoon en glimt ook mooi na een was beurt bij jullie en blijft lang schoon. Normaal ergens anders glimt het niet zo goed en wordt sneller vies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Keurig onderhouden bedrijf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaandam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en keurig bedrijf

Symon Spiersweg 1 A

1506RZ Zaandam