goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een verademing ten opzichte van reeds bestaande wasstraten. Ruim en schoon onderkomen, attent personeel, prima afhandeling en keuze in pakketten. Ook de service op de stofzuigplek is top! Kan er ook geen caravanwasstraat komen?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service , mooie locatie , deskundige mensen die altijd klaar staan om klanten te helpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette uitstraling.Aardig personeel.Goede wasstraat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nette bejegening door personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dat je er netjes en beleeft wordt geholpen.\r\nAls er wat is je hoef maar te kikken en ze helpen je.\r\nZe gaan goed met de klanten om.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn 1e ervaring , schitterend !!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed: Pinnen. Prijs. locatie.\r\nMinder goed: Mijn dak is niet schoon. Oude aangekoekte meuk ging er niet af. Gratis stofzuiger stond niet aan, ook niet naar gevraagd maar toch.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een aantal keren \" proefwassen\" met zeer positieve ervaringen vandaag een waspas aangeschaft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf, zojuist een waspas aangeschaft na inmiddels meerdere malen met een als nieuwe auto naar buiten gereden te zijn, kan zo de showroom in. En ook het gratis zuigen is een feest, kids mee, kunnen ze hun eigen plek netjes schoonmaken. Kortom, een aanrader voor iedereen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie binnenkomst en de eerste indruk is belangrijk,ziet er schoon en ruim uit de prijs van het wassen is zeker niet te duur en als je oplet kun je nog is een mooie aanbieding pakken.\r\nNa het wassen gratis stofzuigen met een superstofzuiger ook hier voor een dikke voldoende, top dus!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supernetjes, superschoon, auto superschoon. Afijn gewoon super!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaringen bij One2Wash. De auto komt er super schoon uit, zelfs de velgen. De stofzuigers etc. zijn ook een goede service. Wij overwegen serieus om een waspas te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geachte lezer.\r\nHier bij willen wij mededelen dat het een geweldige ervaring was om bij jullie de auto te laten wassen, super schoon en gezellige medewerkers, erg goed geholpen dus van ons een dikke 10, komen snel weer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima wasstraat aardign net personeel\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm goede informatie. Overzichtelijke wasstraat en auto perfect schoon. Gratis stofzuigen, dus ook van binnen schoon.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij alle wasstations geweest de shell,jordan,kok,avia en de texaco maar one2wash steekt boven al;les uit daarom vraag ik vandaag een waspas aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke service, en weer een splinternieuwe auto.\r\nWat wil een mens nog meer?\r\nWas van te voren een beetje sceptisch, maar deze wasstraat is zeker een aanrader. Hier ga ik voortaan heen!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf de eerste keer dat ik met mijn auto door deze wasstraat ben geweest was ik verkocht .\r\nLater met mijn kleindochter deze wasstraat door, was voor haar een hele belevenis.\r\nNa de lijkt wel eindeloze wasstraat de geweldige stofzuigerslangen gebruikt. Door hun enorme zuigkracht een niet over geslagen beurt voor mijn auto zijn binnenkant .\r\nKom snel wee bij jullie langs \r\nEen dikke 10 van mij \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week voor de eerste keer het programma Monza gebruikt (EUR 9,50). Uitstekend resultaat waarbij ik vooral verbaasd was over de zeer goede velgreiniging.\r\nPersoneel is erg vriendelijk. De prijs t.o.v. de kwaliteit is goed.\r\nIk lees in één van de onderstaande reacties dat EUR 9,50 aan de hoge kant is en dat het bijv. leuk zou zijn als de 10e wasbeurt gratis is.\r\nAls je echter een waspas van bijv. EUR 100,00 neemt, dan krijg je EUR 15,00 extra tegoed en betaal je ook nog maar EUR 8,00 per keer. Als je dit omrekent betaal je uiteindelijk EUR 6,96 per keer en heb je dus na 4 keer wassen al een gratis wasbeurt verdiend!!!\r\nKortom, ik kom zeker terug!!

Symon Spiersweg 1 A

1506RZ Zaandam