voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een beleving om hier je auto te wassen. Je rijdt je auto over het circuit de wasstraat in, je wordt geholpen door leuke en normale mensen en vervolgens komt je auto brandschoon uit de wasstraat. Zelfs mn velgen zijn super schoon, alsof ze nieuw onder de auto zitten. \r\nComplimenten voor dit bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en keurig geholpen. De auto wordt ook mooi schoon en droogt vrijwel zonder strepen en vlekken op.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geachte mijnheer / mevrouw \r\nTijdens mijn laatste wasbeurt 14 dagen geleden heeft me auto behoorlijke krassen opgelopen zelfs in me voorruit,ik kreeg net een mail van uw met betreft een actie.\r\nIk twijfel heel sterk om me auto nog bij uw te laten wassen..\r\n\r\nGroet Pieter Taams..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede behandeling en heel vriendelijk geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Met afstand de beste wasstraat van zaanstad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds ik kennis heb gemaakt met One2wash Zaandam ben ik een tevreden klant die elke week miknimaal 1 keer door de wastraat rij. Ik vind One2wash de beste wasstraat van Nederland. Het personeel is zeer vriedelijk en bestaat ook nog eens de ruimte een gratis kopje koffie te halen bij de receptie. Wat wil je nog meer....Top jongens!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van verschillende mensen om mij heen nu toch maar eens heen gegaan. En inderdaad, men heeft niets teveel gezegd. Netjes, ruim, vriendelijk personeel die mij geduldig uitleg gaf, en daarna een nieuwe ervaring op gebied van auto wassen! En hij was mooi schoon en dat is toch wel het belangrijkste. Heerlijk ook dat je aansluitend gratis je auto kunt stofzuigen ed en je banden oppompen, en dat allemaal binnen! Een zeer tevreden mens dus die hier gewoon weer terug gaat komen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een vrij lage auto waardoor ik niet in alle was straten kan. Ik ben erg kieskeurig en zuinig op mijn auto en kijk daarom zorgvuldig naar een carwash. Ik heb HET carwash bedrijf gevonden......One2Wash. Je auto wordt voortgetrokken door rails. Deze rails is gelukkig laag waardoor ook ik in deze wasstraat pas. Fijn idee dat mijn onderkant niet stuk wordt gemaakt. Ik kan One2wash zeker aanraden en dit ga ik dan ook zeker doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ga 1 keer per maand en heb heel wat vrienden en kennissen naar dit bedrijf gestuurd omdat het gewoon een perfecte carwash met een goede prijs heeft!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige mensen service gericht en alles ziet er pieco bello uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig en leuke mensen met een lekkere snelle en niet te vergeten een ongelooflijke goede wasstraat. Dikke voldoende en die stofzuigers gratis en dan voor dat geld. Fantastisch.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mijn werk als persoonlijk reisadviseur ben ik vaak onderweg. Het is ideaal om dan even snel langs One 2 Wash te kunnen rijden. De lokatie is prima, ik laat mijn waspas zien en binnen een paar minuten rij ik met een blinkende auto richting mijn klanten. Je kan ook voor € 2,50 een handdoek regelen waarmee je de auto evt nog wat kunt afdrogen. De natte doek lever je in en je krijgt een droge doek mee voor de volgende keer. Dat noem ik nou meedenken. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Je wordt altijd snel geholpen en je auto komt weer als nieuw uit de wasstraat !!! Milieuvriendelijk en beter dan zelf gewassen; wij zijn dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben vandaag voor het eerst bij One2wash zaandam geweest,fantastisch geholpen en de auto was weer heerlijk schoon.Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.Ik ga deze wasstraat aan iedereen die ik ken aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Schoon zonder krassen en de mogelijkheid om je auto daarna volledig en zonder extra kosten te stofzuigen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige wasstraat. Auto is hartstikke schoon. De wasstraat is ruim en overzichtelijk. Na de wasbeurt kan je de auto gratis stofzuigen en sta je lekker droog en warm binnen. Ook klantvriendelijke medewerkers. \r\nGeen wachttijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Keurig op orde. Goede wasmiddelen en goede stofzuigers\r\nJe hoeft de auto ook niet uit om te Betalen. Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, mooi gelegen autowasbedrijf, goed toegankelijk, schoon en wasmachines die hun werk perfect doen. Begeleid door vriendelijk personeel. Na het wassen een prima stofzuiginstallatie voorhanden op een ruime werkvloer. Tip: Neem een betaalkaart, wel zo handig en gemakkelijk en let op de aanbiedingen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed in prijs, kwaliteit en een geweldig mooie glans, alsof je auto weer nieuw is.\r\nNatuurlijk ook nog gratis stofzuigen zonder beperking

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een geweldige toevoeging in de wereld van autowasserettes! \r\n Ik ben er in elk geval heel erg tevreden over!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ER VALT NIKS OVER TE ZEGGEN GEWOON EEN TOPBEDRIJF.... als je niet tevreden bent dat je auto niet schoon is kijken ze welke programma je hebt gebruikt dan kan je ieder geval gratis weer doorheen... tenzij je goedkope hebt gekozen jaa dan moet je niet veel verwachten.. veel succes one 2 wash..

Symon Spiersweg 1 A

1506RZ Zaandam