Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt een hoog serviceniveau en vriendelijk personeel. Vele beoordelingen prijzen eerlijk advies, duidelijke communicatie en betrouwbare hulp bij aankopen. De algehele beleving is consequent positief met snelle ondersteuning en klantvriendelijkheid. De verzamelde recensies tonen een stevige reputatie op het gebied van klantenservice.
Leuke youngtimer gekocht. Wij waren al blij dat dit voor ons om de hoek was. We kennen dit bedrijf dan ook al, maar waren er nog nooit als klant binnengewandeld. We hoorden om ons heen wel dat dit een prima autobedrijf is. Proefrit gemaakt en daarna de koop geregeld. De auto werd met een nieuwe APK afgeleverd. Twee dagen eerder dan verwacht kon ik de auto al ophalen. Prima service en vriendelijke eigenaar en vriendelijk personeel.
1 August 2026
Irene
Loppersum
Rustig de telefoon opnemen in zijn vakantie en je te woord staan, goede afhandeling en snelle "bijzondere" deal. Geen poespas, gewoon goed en normaal.
29 July 2026
Richard Wiersema
Leermens
De eerste keer onze auto voor een beurt naar Auto Pleizier gebracht en dat zal niet de laatste keer zijn. Alles is tot volle tevredenheid afgehandeld en de plezierige omgang met elkaar mag ook zeker niet onvermeld blijven.
16 July 2026
DJ
Stedum
Goede garage goede service
11 July 2026
William
Groningen
Touran gekocht Niet te veel pangelen Gewoon bam bam en mee nemen
27 June 2026
Jan
Siddeburen
Fijn kleinschalig bedrijf. Moet de auto nog de komende vakantie ervaren, maar het lijkt goed.
27 June 2026
Jolle
Hellum
Ik ben bij meerdere bedrijven geweest maar hier ben ik pas echt fijn en eerlijk geholpen. De service was meer dan prima. Echt een aanrader voor elke koper
26 June 2026
Gerhard
Hengelo OV
Er wordt echt de tijd voor je genomen, van proefrit, tot afhandeling van zaken. klantvriendelijkheid, en goede service hoog in ‘t vaandel.
26 June 2026
Yvonne
Roodeschool
Via mail had ik goed en snel contact. De verkoper is heel vriendelijk en gezellig en komt afspraken goed na. Ik heb voor een mooie prijs een bu****per gekocht en mijn oude ingeleverd. Dat ging allemaal soepel. De bu****per werd netjes afgeleverd.
24 June 2026
Filip
Katwijk
Eerste auto gekocht en alles is naar wens verlopen en ook na de verkoop wordt je goed geholpen.
9 June 2026
Allard
Appingedam
Chris doet wat hij zegt en levert vakwerk af. Staat klaar voor zijn klant.
9 June 2026
Nanco
Loppersum
We hebben naar tevredenheid een elektrische bedrijfsauto gekocht. De eigenaar is klantvriendelijk, bood transparantie over de geschiedenis en onderhoud van de auto. Geen opdringerige verkoop, maar een prettige onderhandeling. Auto wordt netjes met nieuwe APK en onderhoudsbeurt afgeleverd.
31 May 2026
Familie Kuipers
Lageland
4 May 2026
De Voer
Stedum
Mijn ervaringen met Autoplaizier zijn altijd prettig. Deskundig, betrouwbaar en communicatief.
19 April 2026
Anton
Westeremden
Ze zijn eerlijk en op recht
26 March 2026
Jack Norberhuis
Groningen
Zeer vriendelijk, en tevreden met de aankoop.
21 March 2026
Jan
Appingedam
Gastvrij en vriendelijk denkt mee en zoekt naar oplossing. Super service en klant vriendelijk.
5 March 2026
Marcel
t Zandt
Goede ontvangst, betrouwbaar advies, prettig zakendoen
1 February 2026
Erik Mackaaij
Baarn
Erg fijn geholpen bij de import en het gereedmaken van mijn nieuwe auto. Precies het model in de kleur die ik graag wilde. Alles werd duidelijk uitgelegd en geregeld. Zeer tevreden over de service
3 January 2026
Frens
Groningen
Eerlijk advies, goede inruilprijs en Chris is erg prettig in de omgang!
3 December 2025
Wiebe
Marum
Een paar weken geleden mijn auto hier gebracht voor de APK. Tussentijds gebeld door Chris dat er een onderdeel stuk was en vervangen moest worden en hij vertelde gelijk de prijs erbij, inclusief de APK. En dat viel reuze mee :-) Gewoon fijn dat ook over relatief kleine bedragen even contact opgenomen wordt en niet klakkeloos erop geschroefd. Aanrader!
24 October 2025
AM
Wirdum
Onlangs een mooie bus gekocht bij Chris. Een eerlijke garage waar je als klant nog geen nummer bent en gewoon de tijd krijgt om er goed over na te denken.
5 October 2025
Mark
Drachten
Zeer tevreden over de service, ook buiten de openingstijden werd ik goed geholpen. Het inruilaanbod viel wel tegen, al ligt dat deels ook aan mijn eigen onderhandelingsvaardigheden. Uiteindelijk een prima auto gekocht in nieuwstaat. Al met al een positieve ervaring!
3 October 2025
Jenny
Meppel
Een leuke goede dorpsgarage.
29 September 2025
Jan Willem
loppersum
Auto weer apk gekeurd tijdens dat Zengerinkcleaningservice de ramen ging wassen. Geen tijdverlies geweldig.
21 September 2025
Kristiaan Zengerink