Goeie service, goed en eerlijk advies

Goeie service, goed en eerlijk advies

Fijne collega

Komt zijn afspraken na, denkt mee, weet waar hij het over heeft.....

Fijne ervaring!

Wederom een betrouwbare auto gekocht! Fijn contact, er wordt goed meegedacht en rekening gehouden met mijn wensen. Heel blij mee.

Exactly right

Everything done as discussed properly and on time

Zie beneden

Onze C3 werd naar verwachting gerepareerd, de kosten daarvan waren pittig maar we hopen er een tijdje mee door te kunnen rijden

Vriendelijk en servicegericht!

Zeer tevreden met mijn aankoop. Staat er goed bij en zeer vakkundig en goed geholpen. Zeer aan te bevelen. Ook voor onderhoud en reparatie.

Prettig en goed contact!

Volgens afspraak zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd, Chris heeft zelfs ongevraagd Iets extra's gerepareerd. De volgende keer ga ik zeker weer naar deze garage!

Prima garage, duidelijke afspraken, prettig contact met eigenaar Chris.

Wij hebben hier onze nieuwe auto gekocht en onze oude auto ingeruild. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt, we hebben een redelijke inruilprijs gekregen voor onze oude auto en 1 jaar Bovag garantie op de nieuwe auto, incl. garantie op de motor e.d. De nieuwe auto werd netjes afgeleverd, uitleg werd gegeven over de motor, alle instrumentaria e.d. We zijn blij met onze nieuwe auto en de service welke we tot nu toe van Chris hebben gekregen.

Zeer tevreden!

Heel fijn en goed geholpen. Blij met mijn nieuwe autootje!

Snelle service en duidelijke communicatie

Ik ben met de auto geweest voor het uitlijnen en de airco check. Er werden nog even wat aandachtspunten meegegeven wat ik erg fijn.vond om te weten. De auto rijdt nu weer goed na het uitlijnen. Er werd een duidelijk aangegeven wanneer de auto klaar was.

Helder en deskundig

Mijn eerste keer bij deze garage, dus ik geef niet meteen 5 sterren;) Contact verliep prettig, ondanks drukte tijdig ingepland, meteen duidelijk wat er aan de hand was (euro 5 tank met adblue leeg). Keurig gespecificeerde rekening zonder verrassingen.

Prettige en goede service

Chris weet waar hij het over heeft echte Renault man. Neemt de tijd voor je , en kleinschalig bedrijf.

Fijne garage

Altijd beschikbaar voor vragen en issues worden goed en snel opgelost. Heel tevreden met deze garage.

Topservice

Goede service en niet duur. Net een mooie tweedehands auto gekocht voor goede prijs

prima service, correctie afhandeling

prettige contacten en een goede service

Hele snelle, goede en vriendelijke service

Alles geheel naar wens.

Relaxte garage

Neemt de tijd om jou verhaal aan te horen.

Snel en behulpzaam

Airco werd dezelfde dag nog nagekeken en hersteld

Goede en snelle service

Oude auto weggebracht, moest veel aan gebeuren. Dat ging in goed overleg, reparaties zijn vakkundig uitgevoerd. Om de reparatieperiode te overbruggen kreeg ik een leenauto mee. Helemaal top dus!

Goed garage

Wat ik op marktplaats zak van die auto die ik gekocht heb was zeer goed

Vriendelijk en vlot

Vriendelijke eigenaar en de auto is snel weer klaar. Neemt de tijd voor je (en de auto), alles wordt goed nagelopen en heldere uitleg achteraf.

Heel vriendelijke vakbekwame service

Erg prettig contact, duidelijke communicatieen snelle en goede service. Ik was zelf wat onverstandig en onzorgvuldig geweest met mijn auto. Maar geheel zonder oordeel in de intonatie kreeg ik heel vriendelijk de suggestie om in de toekomst iets sneller actie te ondernemen. Voor mij de perfecte aanpak. Mijn lesje geleerd :)

Snel en goed geregeld

Afspraak gemaakt voor APK. Snel geregeld en verliep allemaal soepel. Kon netjes op de APK keuring wachten met koffie.

Autopleizier is een klantvriendelijk bedrijf!

We zijn goed geínformeerd over de aan te schaffen auto. Kregen de mogelijkheid om een proefrit te maken. Er werd ruim de tijd voor ons uit getrokken. We hopen nog lang plezier te hebben van de aangeschafte auto. Blij met de beurt en de garantie.

Prima bedrijf

Fijn bedrijf met zeer vriendelijke eigenaar.

Wijmersweg 19

9919BH Loppersum