goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij Hans van de Broek. Heel toevallig ben ik bij ze gekomen omdat ik een APK bedrijf zocht en gewoon op internet eentje in Harderwijk vond. Wat mij opviel is vooral de eerlijkheid van Hans zoals hij met zijn klanten omgaat. Hij vertelt je gewoon wat de schade is, en wat je mogelijkheden zijn. Dwingt je niets op en laat je vooral zelf bepalen wat je wel of niet laat repareren. Heel anders dan ik gewend ben mij een andere garage. Daarom kom ik dus al jaren bij Hans.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de APK van mijn Smart rij ik van Amersfoort naar Harderwijk!\r\nHet is een gezellige garage. Mooie wachtruimte met wifi, lekkere bak koffie en een krentenbol! Vooral het persoonlijk contact met Hans en Jozien maakt het gewoon een uitje. Ik betaal een nette prijs en krijg eerlijk advies.\r\nHier rij ik graag een eindje voor om!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn beide auto\'s al jaren in onderhoud bij Hans van de Broek. Hans is flexibel em oprecht, levert prima kwaliteit en altijd in voor een leuk praatje.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een vakkundig super bedrijf wat altijd voor je klaar staat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd welkom, altijd gastvrij, altijd koffie, hier is afspraak afspraak en met een scherpe prijs kom je altijd weer bij hem terug.\r\nGa zo door hans en jozien

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al jaren kom ik bij dit bedrijf en ik krijg ik altijd goed advies en ook goed service. De crew staat altijd voor mij klaar waar ik ook maar sta met mijn kapotte auto wordt ik opgehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Hans en Jozien voelen wij ons altijd welkom. Een persoonlijke benadering, het kennen en herkennen van onze namen (echte aandacht dus), deskundige uitleg van de werkzaamheden plus dat er vooruit gedacht wordt. Zomaar wat gedachten die bij me opkomen waardoor wij het prettig vinden om naar Hans van de Broek te rijden. En de koffie is vers en prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij dit bedrijf en heb er een goed gevoel over. Je bent hier echt een klant en geen nummer.\r\nIk kreeg prima hulp, bij het uitzoeken van een andere voor mij geschikte auto.\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al sinds 2005 een vaste klant bij van de broek, in al deze tussenliggende jaren verschillende auto\'s in onderhoud gehad!\r\nBij hans kun je altijd, onder het genot van een bak koffie, met van alles aankomen en zoekt hij gezamenlijk naar een oplossing!\r\nWat mij heel erg aanspreekt is de positiviteit die hans uit straalt, er is altijd tijd voor een praatje over alledaagse dingen!\r\nHet is gewoon een super garage waar je voor een goede prijs geholpen word en soms wel meer dan dat!\r\nEen monteur die het echte sleutel nog toepast en verder kijkt dan het probleem opzich!\r\nKom er met heel veel plezier!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaring met Hans je wordt geholpen met raad en daad.\r\n\r\noa verzekeringen, enzv.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben eigenaar van een Jeep Grand Cherokee. Had tijdens de koude periode ernstige start problemen. Bij de dealer kom je dan op de wachtlijst en gaat men van alles testen en daarna pas vervangen. Resultaat torenhoge rekeningen. Met Hans mijn probleem besproken en binnen de kortste keer was de reparatie uitgevoerd tegen een redelijk tarief. Mensen.... SUPER. Bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar pluspunten.... Waarom dan geen beoordeling met een tien? Ze bedenken vast zelf nog wel iets om te kunnen verbeteren ;-)\r\nVooral de persoonlijke benadering en de manier waarop er mee-gedacht & gecommuniceerd wordt ben ik nog nergens anders tegengekomen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service, erg klantvriendelijk en dat alles voor een goede prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt er altijd netjes geholpen als er wat is met de auto en krijgt altijd een nete prijs opgaaf als er hoge kosten aan komt wordt je netjes gebeld. Dus het is een hele goede aanrader en de koffie staat er altijd klaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jarenlang klant, en altijd naar tevredenheid!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist de wintercheck vna de waardebon laten doen. Snel en professioneel. Gelukkig was er niks aan de hand!!
  • Reden bezoek Andere reden