• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Landrover freelander koppelingbedieningsmechanisme.\r\nZeer inventief en meedenkend gerepareerd.\r\nCorrecte afhandeling, zelfs de automatten waren gereinigd!\r\nOUDERWETSE SERVICE met de modernste apparatuur voor ouderwetse prijs.\r\nAbsolute aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week mijn BMW CS uit 1970 bij Hans gebracht. De motor liep niet helemaal lekker maar ik dacht dat dat hoorde bij een oude auto... Echter Hans heeft de auto flink onder handen genomen en toen ik de auto terug kreeg herkende ik hem amper, zo lekker reed hij. De motor bleek nog maar op 4 cilinders te lopen en had achterstallig onderhoud. Hij rijdt nu veel sneller, stiller en zuiniger. Had ik dat maar eerder gedaan. Ik kom al jaren bij Hans met oudere en nieuwere BMW\'s en altijd dik tevreden over de service maar het werd nu wel tijd voor een beoordeling, want... Bij deze garage krijg je waar voor je geld. Hans overlegt altijd over het budget, maakt duidelijke afspraken en heeft de kennis om je auto echt te repareren zonder gelijk dure onderdelen te vervangen. Van oldtimers tot aan de nieuwste auto\'s. In deze garage is echt vakkennis aanwezig. Ik kan iedereen aanraden hier het onderhoud te laten doen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zag een mooie auto staan op het internet bij autobedrijf Harderwijk.Ik heb eerst klanten vertellen gelezen en toen gebeld. wij hebben ervaren dat wat er over het bedrijf geschreven is juist is.Ook wij kunnen Autobedrijf Harderwijk van harte aanbevelen. Familie Kok uit putten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring met autobedrijf v.d. Broek.\r\nVriendelijkheid en deskundigheid staat voorop bij dit bedrijf.\r\nJe krijgt het gevoel of er alleen voor jou werk wordt gemaakt van alle service.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en vriendelijk personeel. Heel behulpzaam en meedenkend. Fijn om een betrouwbare garage in de buurt te hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met mijn Opel Astra kwam ik op een vrijdag in Harderwijk met pech te staan. Ik belde Autobedrijf Harderwijk en vertelde mijn probleem. (plotseling moeilijk sturen en hevig trillen) Hans v.d Broek was zeer snel ter plaatse en nam mijn auto, met 3 hondjes erin!) mee naar zijn bedrijf. Ik mocht in zijn auto rijden, omdat ik het niet meer aandurfde om in mijn eigen auto te rijden. Ik vertelde dat ik op weg was naar een evenement, waar de rest van de familie al was. Hans keek in zijn bedrijf direct mijn auto na en concludeerde dat er een nieuwe dynamo in moest. Een leenauto was geen probleem! Zelfs mijn 3 hondjes mochten erin. De Opel Astra bleef achter en \'s maandags kreeg ik een telefoontje dat hij alweer klaar was! Dat noem ik nog eens service!! Ik beveel iedereen deze garage aan. Zeer klant- en diervriendelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerlijke, no-nonsence garage. \r\nZeer prettige ontvangst, eerlijke uitleg, nette prijs. \r\n\r\nDit zijn een paar steekwoorden die voor deze crew van toepassing zijn. \r\n\r\nEen paar jaar geleden begon ik mijn onderhoud van de Fiat Punto bij deze garage. Nu heb ik onlangs zijn Mitsubishi Colt hier weer voor onderhoud gebracht. Geen probleem, sterker nog... ze helpen met goed advies. Ook de second opinion (ff kritisch kijken of deze colt geen nare verrassingen heeft) was geen probleem.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een bedrijf voor de controle van ons airco systeem\r\nOpel Zafira de ontvangst is professioneel en zeer vriendelijk. Bij binnenkomst is er meteen contact en het ziet er fris en goed onderhouden uit.\r\nDe manier waarop ik wordt geholpen en tijdens het wachten wordt voorzien van koffie komt bij mij heel plezierig over. Alles wordt goed met me besproken. Dit bedrijf is wat mij betreft een aanrader!\r\nBij het afrekenen was ik ook blij verrast. Dus mij hebben ze als klant.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik stond laatst om ongeveer acht uur \'s avonds met pech stil langs de weg in Harderwijk. Mijn pas gerestaureerde Lotus Elan Sprint uit 1971 startte niet meer. Hans en Jozien kwamen toevallig langs, stopten en boden aan me even naar hun garage te slepen voor starthulp met een accubooster. \r\n\r\nAldaar aangekomen bleek de accuklem los te zijn gegaan! Simpel te verhelpen.\r\nAls garagehouder voor klassiekers in Zeewolde was ik aangenaam verrast door de vrijblijvende benadering van Hans en onder de indruk van zijn bedrijf. Mooi, clean en inspirerend voor mij.\r\n\r\nVertrouwenwekkende jongen die Hans. Zeldzaam in de branche. En de volgende keer reken ik WEL iets bij je af, want deze service was GRATIS.\r\n\r\nBedankt, Ronald \'Lotus\' Kerkmeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij toeval hier terecht gekomen.\r\nWas op zoek naar een andere auto en stond buiten wat rond te kijken.\r\nDe zoon van Hans kwam op mij af en vroeg wat ik precies zocht en wat het budget was.\r\nOm een lang verhaal kort te houden we zijn eruit gekomen met wat ik zocht en wat mijn budget was en heb hier een heel goed gevoel aan over gehouden.\r\nMichael je hebt mij prima geholpen hartelijk dank hiervoor.\r\nDe auto was zelfs gewassen en schoon van binnen dit heb ik nog niet vaak mee gemaakt.Ga zo door dit is zeker een bedrijf dat ik zal aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prachtig bedrijf, waarbij je merkt dat de mensen die er werken hier met veel liefde voor hun vak hebben. \r\n\r\nIn tegenstelling tot andere grote automerken wilde dit bedrijf ons graag helpen. We hadden problemen met een elektrisch raam wat niet meer dicht wilde, zeer onhandig als je zo de nacht in wil gaan. We werden ontzettend klantvriendelijk ontvangen met een gezellig praatje en een bak thee. De klacht werd snel verholpen voor een aantrekkelijke prijs. Niets anders dan vol lof over dit bedrijf waar service en vriendelijkheid op de eerste plek staan. We komen nog zeker terug voor het beloofde bakje thee!!! \r\n\r\nGroetjes Bob en Krista

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren (helaas) een bezoek moeten brengen bij hans.\r\nMijn audi a3 1.8 5v uit 1997 werd veel te warm en volgens hans lag dit aan de waterpomp. Gelukkig had hij vandaag al tijd om te kijken en het klopte inderdaad. Dankzij de vakkundigheid en de goede service die hans en jozien bieden ben ik heel goed geholpen. Zij hebben O.a. Vervangend vervoer geregeld en mijn via WhatsApp foto\'s gestuurd van de defecte onderdelen van mijn auto.\r\n\r\nAl met al een fijn bedrijf waar ik via via terecht ben gekomen. Altijd ontvangen met een vriendelijke glimlach en een kop koffie. Hans beschikt over uitstekende vaktechnische kennis waardoor de problemen snel opgelost kunnen worden \r\n\r\nPrijs kwaliteit staat hier voorop want de kwaliteit is super en het uur loon niks vergeleken met andere garage\'s \r\n\r\nMijn vorige bezoek mijn remschijven en fuse kogel laten vervangen en wederom goede service. Hans blijft doorwerken ook na sluitingstijd om de auto voor de klant gereed te maken \r\n\r\nHans en jozien bedankt weer dit keer \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Via-via\" bij de garage van Hans v.d. Broek terechtgekomen. Als je op zoek bent naar een garage waar:\r\npersoonlijke benadering, klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, meedenken, eerlijke prijs en advies, enz.enz. de GEWOONSTE zaak van de wereld is, hoef je dus ECHT niet verder te zoeken, want dan ben je bij Hans, Jozien en crew aan het juiste adres!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ontvangst, eerlijke en gunstige prijs en goede occasion op de kop getikt. Oftewel aan te bevelen als je met een goed gevoel een tweedehands auto wilt kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We komen al sinds een jaar of 5 bij Hans en zijn crew. Ze denken altijd met je mee en ik ga altijd tevreden weg. Van de week had ik startproblemen met mijn Opel Meriva. De auto is bij huis opgehaald en nagekeken. Nu rijdt hij weer als een zonnetje. Prima service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had schade gereden aan mijn auto (Ford Focus). Toen ik belde om te vragen of de auto gerepareerd kon worden kon ik direct langskomen en is de auto diezelfde middag nog gemaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van een kennis met onze Toyota naar deze garage gegaan. Wat een verschil met onze oude garage. We werden klantvriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar onze vragen (we hebben een oude auto). De afspraken die gemaakt zijn, werden nagekomen. De factuur werd duidelijk uitgelegd, en vragen die ik nog had werden vakkundig beantwoord. Een gastvrije en goede garage die bij mee een positieve indruk hebben achtergelaten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben dit bedrijf tegen gekomen via internet marktplaats \r\nheb een auto voor de zaak gekocht een volkswagen caddy \r\nservice staat hoog in het vaandel bij deze mensen\r\ndenken nog met de klant mee\r\nga vooral zo door\r\ngroeten eddie fietsband deventer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren moest mijn Audi A4 1.9 TDI weer voor de A.P.K. en zoals gewoonlijk werd ik weer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie.Alles was in orde op 2 remslangetjes na, die zijn vervangen+de winterbanden er weer op en dan kan ie er weer een jaar tegen!! ben al 18 jaar klant bij Hans en ik ben altijd eerlijk,betrouwbaar en zeer vakbekwaam geholpen. Ga zo door!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mijn Ford Fiesta IV was ik opzoek naar een garage voor een grote beurt. Omdat dit mijn eerste auto is was ik nog onbekend met auto garages in Harderwijk. Ik heb op Facebook een oproep geplaatst en zodoende ben ik aan dit adres gekomen. Ik dacht dat is het proberen waard en het was het waard. \r\n\r\nOp 31 oktober heb ik om 8.30 mijn auto gebracht en deze kon ik een dag later ophalen omdat er nog wat reparaties uitgevoerd moesten worden. Hans heeft mij daarvoor keurig volgens afspraak gebeld om afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden.\r\n\r\nToen ik vrijdag ochtend mijn auto kwam halen werd ik goed ontvangen. Ik kreeg te zien wat er was vervangen. Zo zag ik een heel zwart luchtfilter en de oude draagarmrubbers die aan vervanging toe waren. Daarnaast zijn ook de bougies vervangen. Ik kreeg te horen dat Hans tot 20uur door heeft gewerkt om mijn auto de volgende dag op tijd af te krijgen. Dat is pas service. \r\n\r\nDe auto rijdt nu een stuk fijner weer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de winter heb ik serieuze startproblemen met m´n Jeep Grand Cherokee TDI (2001). Op Internet blijkt dit een moeilijk oplosbaar probleem met grote kans op (onnodig) hoge kosten. Een betrouwbare garage is dan noodzaak. Die vond ik in vanuit Apeldoorn in Harderwijk. Nu voor de winter een servicebeurt om alle andere oorzaken uit te sluiten (vocht in de brandstoftank, gloeibougies, filters, ...). Dat is prima en vertrouwenwekkend verlopen, met een prima rekening en volgens Hans een goede kans dat dit voldoende is. Hopelijk komen we goed de winter door. Zo niet dan gaan we daar verder met stap 2. Zo Ja, dan kom ik komend voorjaar zeker terug voor verdere acties, want ja zo´n Jeep blijft aandacht vragen.\r\nJaap\r\nP.s.: tienen is natuurlijk een beetje hoog (er moet iets te verbeteren blijven en negens zijn ook mooi, maar ik ben zo tevreden dat ik het gemiddelde niet wil verlagen)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de week 2013 hier een suzuki swift gekocht, ben bijzonder goed door Hans en Jozien geholpen. Alhoewel ik altijd wat huiverig ben om als leek een auto aan te schaffen is mijn angst bij deze bedrijf volledig onterecht. Binnnen mijn budget een prima auto gekocht, rijdt geweldig. Kreeg daarnaast ook nog nieuwe banden en remblokjes voor een leuke prijs ik kom zeker hier terug voor onderhoud/apk. GA ZO DOOR! Hans en Jozien